Neverwinter ekipa

Pewnie jest przeciążony. Ja sobie przygotowałem clienta tydzień temu i szło maksymalna prędkością mojego łączą.

Już wszystko ładnie działa. Jakby co już mam 6 lvl :). Nick oczywiście : Czader

213

macie ts'a?

Zapomniałem dodać że jakby co... to ja serwer Mindflayer. Wie ktoś kiedy będzie to łączenie serwerów albo czy w ogóle będzie?

Ja przed paroma sekundami wszedłem na serwer Dragon bez żadnej kolejki rano również kolejki nie miałem, być może nadal lekko zbugowany jest ten skrypt :D

Kolejek już nie ma ale teraz coś się stało że znowu lagi są. Przez następne pół godziny może właśnie to będą naprawiać.

Do 17 servery off. Jeżeli ktoś gra na Dragon zapraszam do gildi. Mój nick w grze Organista. Jest ts i w miare dużo ludzi.

Piku Daj nazwe gildi.;D dołacze ;) mam 8 lvl rogue ;D

20 lvl rogue, nick : Areg , gg 44123904

jak coś pisać ; o

chlopaki, jak zmienic wybrany serwer? za cholere nie widze takiej opcji.

A da się wgl? ^^

Nie da sie zmienic,ale grajcie na swoich,będzie laczenie tych shardow

grasz albo na mindflyerze albo dragonie lub tym osttanim ...a kilka dni i tak wszystkie zostanal polaczone w 1 wiec to bez roznicy gdzie kto gra aktualnie

A wiadomo dokładnie za ile czasu będzie to łączenie ?

Moja ekipa z closed bety się rozpadła także szukam nowej. Gram na Dragon obecnie, klasa GWF wczoraj udało mi się chwile pograć wbić 5 lvl, teraz czekam w kolejce i nie bardzo chce mi się biegać solo. Nick w grze Organista, gg 5984090