Moja ekipa z closed bety się rozpadła także szukam nowej. Gram na Dragon obecnie, klasa GWF wczoraj udało mi się chwile pograć wbić 5 lvl, teraz czekam w kolejce i nie bardzo chce mi się biegać solo. Nick w grze Organista, gg 5984090
Neverwinter ekipa
Jakby co to ja dopiero grę pobrałem i założyłem postać ( nick Czader jakby co ),ale nie wiem ile sobie poczekam na wejście w 8000-cznej kolejce :/ Nie miałem jeszcze doświadczenia z NWO , ale jak będzie ekipa to mogę się wciągnąć. Więc w każdym razie jestem chętny.
Jak się zalogujesz to pisz, poczekam aż dobijesz do równego storyline co by questy te same robic.
Ok. Coś czuje że najwcześniej gdzieś koło 15 wejdę bo kolejka drętwo idzie :/
U mnie też 7k+
Ja już 6800 Jest MOC
wydaje mi się ze na serwerze Dragons jest gildia DrunkPandaz i maja dość spora ekipę jak coś możecie do nich się odezwać mają ts3(ts3.novasociety.com)
4k ludzi to jakies 30/40 minut a przynajmniej ja tak czekałem
Zdążyłem nowy odc Gry o tron obejrzeć.
Wbiłem, zobaczyłem , i .... przerwa techniczna :/ . Ale gra wywarła na mnie na prawdę bardzo dobre wrażenie , ale to jednak jeszcze za mało żebym mógł ocenić (mam 4 lvl ).
nick Devanzo server Dragon tak samo lvl 11 zapraszac mnie do znajomych to dolacze sie
Zapraszamy do Pijanych Pand! Jest nas już trochę, więc ekipy do expa nie brakuje, ciągle robimy jakieś wypady czy to na instancje, skirmishe czy premade areny pvp (choć to rzadziej, trzeba expić!), a jak jest jakaś przerwa to gramy w LoL'a lub DoC, ew. dota2
ts: ts3.novasociety.com
Aby dołączyć do gry naciskacie O -> Search Guild -> Szukacie Drunk Pandaz -> dwuklik -> piszecie do kogoś o przyjęcie. Ewentualnie wchodzicie na ts.
Zapraszamy!
Żadnych wymagań ?
Jedno: Hardkorowe expienie !
Nie no. Wymagań jako takich nie mamy, oprócz rzeczy oczywistych
Dobrze by też było siedzieć na ts podczas gry no i grać !
Tzn. chęć do expienia czy no-life'nie? Ja posiadam to pierwsze i dość sporo czasu , lecz nie całe dnie.
Wiadomo że każdy ma swoje życie, nie wymagamy siedzenia minimum 60h tygodniowo. Każdy gra ile może, jeden nolifi, drugi wchodzi dziennie na godzinke
To fajnie . Jak będzie możliwość wejścia do gry to napiszę. Na ts-ie wymagana rejestracja?
Tak, ale to chwila.
A można dojść bez ts?
Pobieraliście z launchera ? Bo mi strasznie wolno idzie i nie wiem co jest ;/