Neverwinter - gra mmo

Hej,

Grałem dłuższy czas w Lineage2 na rozmaitych serverach, tj. ok 7 lat, WoW - 1 rok, GW2 - 1 rok... W między czasie pojawiło sie parę fps-ów. Jeżeli ktoś szuka wciągającej (darmowej) gry MMORPG nie ukierunkowanej na Pay To Win to z czystym sumieniem polecam Neverwinter !!! W grudniu szykuje się wielki dodatek do gry, sporo zmian, nowe klasy/rasy/ pvp areny itd..

W internecie jest mnustwo gameplay'ów z owej gry, bez problemu można wyszukać interesujący nas element rozgrywki.

http://nw.perfectworld.com/ - adres forum gry

Co tydzień są konkursy/ eventy, zarówno na steamie, jak i na facebooku. BTW poniżej jest link do mojej pracy konkursowej (jak chcecie - dajcie lajka, skomentujcie, jak nie chcecie to nie dawajcie..). Gra ma polskie community, spoleczność z całego świata. Język w grze: angielski.

https://www.facebook...&type=1 - moja praca konkursowa (proszę o like/komentarz/udostępnienie; pomóżcie graczowi :), albo nie jak nie chcecie :) ).

Pozdrawiam serdecznie, Marcin

ponoc na max lvlu jest nuda i nie ma co robic... tak wyczytalem tu na forum jakos mnie to nie ciagnie

Mam tam level cap i full gear, zajęło to 2 tygodnie :) Gra owszem bardzo przyjemna lecz zbyt prosta.

Na max lvl-u czyli aktualnie 60 - pvp/instancje/ Tabernakulum - pve/mass pvp/ krypty/Sharander/ Queasty dzienne czyli specjalne questy, które wykonujemy co 12h, a w nich - m.in.podziemia, czy wielkie bitwy /Foundry/ Aktywne wydarzenia i wiele wiele innych.Każdy gracz znajdzie coś dla siebie - zarówno ten nastwiony na farmę, jak i pvp... Szczerze mówiąc nie chę nikogo namawiać, bo i tak nic z tego nie mam, ale szczerze mówiąc lepiej samemu zobaczyć z czym to się je, a nie czytać ''forumkowych narzekaczy'' ;)

gra jest nudna :) 2x60 11.920 i 11.300 gs o ile się nie myle co do gs (Rouge + Tank bez petów) Neverwinter jest grą na 2 no góra 3 miesiące chyba że ktoś ma porządne zacięcie 5 grudnia pewnie wróce 2 dni i 60 lvl rouge zbyt banalnie się bije lvl, gra jest żmudna cały czas tylko CN (Castle Never) albo MC (Malabog Castle) co do foundry, pvp 5v5 jak i grymu (pvp 20 vs 20) cały czas się przewija żadnych nagród a foundry nie opłaca się robić robisz dunga albo coś i już masz taki hajs jak uzbierasz przez 4 dni na foundry, do tego po tym jak wprowadzili sobię ten śmieszny system przypisywania item to nie da rady juz solo farmić co jest ogromną głupotą a sharandar jest tak nudne że po tygodniu robienia się wszystkiego odechciewa (wszystkie błogosławieństwa zrobiera się 3.5/4 tyg) natomiast ogromny + tej gry to możesz sobie farmić (z innymi ludźmi bo solo się nie da -.-) diamenty i wymieniać je na zeny (waluta item shop) co jest super bo nie ma czegoś takiego jak P2W w tej grze. Lecz jak rozpisałem się już u góry gra jest ciekawa ale nie na dłuższą mete np ten nowy dodatek będzie pokroju "sharandar" znowu nudne questy i w kółko to samo. Podsumowując POLECAM !! ale nie przesadzajcie 3/4 h dziennie a szybko się nie znudzi :).

Zgadzam się z tobą Sito. Szczerze mówiąc jest to gra casualowa, tak na max 4 h dziennie, a nie gra typu ''no - life''. Zresztą pamiętam jak kiedyś grałem, praktycznie przez kilka dni w grze non stop, a tutaj jest zupełnie inaczej. Gratuluję dwuch postaci ze znośnym GS-em , choć dla tanka to troszkę mało ;) A nowy dodatek przyniesie wiele wiele wiecej... m.in nowe ścierzki chwały, sowe skille, nową klasę...

dla tanka mało :) ? full protector którego zrobiłem w hmm 2 dni nawet nie mam full setu z grymu nie chciało mi się poprostu robić ale moge tankować spokojnie t2, cn i mc nie tylko gs sie liczy.

Pogralem 3 dni i wywalilem. Nic nadzwyczajnego, Jak sie umie expic to lv cap jest kwestja 2tyg o czym wspomnial kolega ^^Up.

Hej,

Grałem dłuższy czas w Lineage2 na rozmaitych serverach, tj. ok 7 lat, WoW - 1 rok, GW2 - 1 rok... W między czasie pojawiło sie parę fps-ów. Jeżeli ktoś szuka wciągającej (darmowej) gry MMORPG nie ukierunkowanej na Pay To Win to z czystym sumieniem polecam Neverwinter !!! W grudniu szykuje się wielki dodatek do gry, sporo zmian, nowe klasy/rasy/ pvp areny itd..

W internecie jest mnustwo gameplay'ów z owej gry, bez problemu można wyszukać interesujący nas element rozgrywki.

http://nw.perfectworld.com/ - adres forum gry

Co tydzień są konkursy/ eventy, zarówno na steamie, jak i na facebooku. BTW poniżej jest link do mojej pracy konkursowej (jak chcecie - dajcie lajka, skomentujcie, jak nie chcecie to nie dawajcie..). Gra ma polskie community, spoleczność z całego świata. Język w grze: angielski.

https://www.facebook...&type=1 - moja praca konkursowa (proszę o like/komentarz/udostępnienie; pomóżcie graczowi :), albo nie jak nie chcecie :) ).

Pozdrawiam serdecznie, Marcin