Neverwinter,Lineage 2, Aion, Gigantic

Szukam kogoś z TS kto mógłby poggrać ze mną w takie gierki, ostatnio je ściągnąłem i chciałbym przy czymś zostać na dłużej, ale potrzebuje kompana, który ma jakąś wiedzę o tych grach i mi powie co jest dobre co nie, jak grać itd, pozdrawiam! mam 22lata chlop :))) Jestem profesjonalnym graczem Hotsa, zbiegiem lat grałem w Metina, lol'a itd :) kumaty w tych sprawach, zgłaszajcie się, bo nudy :D

Elo jeżeli chcesz pograć w Aiona to wbijaj

Team Speak: metaplay.pl

Mamy też sporą grupkę graczy HoTs

Siemka, jeśli zdecydujesz sie na Aiona to chetnie z Tobą zagram od początku :)

Siemka. Sprawdziłbym aiona jesli ktos by chcial zagrac od początku. Chętny jestem też na zaczęcie z kimś w mu legend, bo samemu smutno.

Dodam też, że maniakalnie gram w Rocket League od 1,5 roku, więc chętnie przygarnę kogoś do bekowej gry.

Szukam kogoś z TS kto mógłby poggrać ze mną w takie gierki, ostatnio je ściągnąłem i chciałbym przy czymś zostać na dłużej, ale potrzebuje kompana, który ma jakąś wiedzę o tych grach i mi powie co jest dobre co nie, jak grać itd, pozdrawiam! mam 22lata chlop :))) Jestem profesjonalnym graczem Hotsa, zbiegiem lat grałem w Metina, lol'a itd :) kumaty w tych sprawach, zgłaszajcie się, bo nudy :D