Neverwinter - Mindflayer (3 osoby) Nocka

Poszukuję 2 dpsów + healera na nockę w Neverwinter Online na serwerze Mindflayer. Gram guardianem. Nie posiadam TSa lecz jeżeli ktoś ma dostęp to nie widzę przeszkód by porozmawiać w trakcie gry. Najlepiej osoby 18+, ale nie będę nikogo przepytywał :P Serwer Dragon i Mindflayer zostaną połączone tak więc nie ma większego znaczenia gdzie się gra, lecz na Mind będzie mniejszy przepych z początku, mniejszy lag i wgl tak więc zamierzam utworzyć ekipę właśnie tu. Mam nadzieje że znajdą się chętne osoby jeszcze przed startem OBT.

Skąd info, że będą połączone? I co z serwerem Beholder w takim razie?

wlasnie sciagam to bede pykal ^^ jeszcze niewiem kim ale kims napewno

wlasnie sciagam to bede pykal ^^ jeszcze niewiem kim ale kims napewno

Informacja o połączeniu nawet i stąd:

http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?18401-Neverwinter-Extended-FAQ&p=297631&viewfull=1#post297631

Our goal is to continue to optimize our software and hardware so that we can merge the three shards into a single seamless game world soon after launch, and we have built our multi-shard technology with this in mind. For example, we are requiring guild names to be unique across all shards, so that when we do merge the shards nobody will have to change their guild name due to a naming conflict.

grać controlem czy healerem?

ja gram healerem na mindflyrze i zle nie idzie :) obecnie gram solo :)

nick Sleepy V , jak cos to gg piszcie :)

Mój nick to GreenTea gram Healerem na tym samym serwie.

Ps. Też macie lagi?

Lagi ma caly server wiec chwilowo odpoczywam :)

Dodajcie mnie w grze. Nick : Inku.

Syf związany z serwerami jest nieosiągalny dla mojego rozumowania ale chyba nici z nocki.

Tyle osób się oferowało, a nikt nie gra :P

nick: kyre guardian mindflaye dodajcie :)

dam znać jak sie w końcu do gry dostane xd

Zalogowałem się dosłownie 20 minut temu, stworzyłem postać co sprawiło mi w sumie trochę przyjemności bo dość ciekawie można kreować postać... Lecz gdy przyszedł czas zalogowania postaci do świata gry.... hm... 3390.... zniechęciło mnie to trochę :) czekasz i czekasz i czekasz....

JEST 1 DZIEN NOWEJ GRY CO WY MYSLISCIE ZE KOLEJEK NIE BEDZIE!?????????????????????? maxymalnie 30 min czekania. przy 4k kolejce

JEST 1 DZIEN NOWEJ GRY CO WY MYSLISCIE ZE KOLEJEK NIE BEDZIE!?????????????????????? maxymalnie 30 min czekania. przy 4k kolejce

a przy pozycji 118217? :P wiem że to wina dopiero udostępnienia bety dla wszystkich i tylko dlatego jeszcze nie zniechęciłem się do tej gry, mam nadzieję że gra jest warta czekania w kolejce

Poszukuję 2 dpsów + healera na nockę w Neverwinter Online na serwerze Mindflayer. Gram guardianem. Nie posiadam TSa lecz jeżeli ktoś ma dostęp to nie widzę przeszkód by porozmawiać w trakcie gry. Najlepiej osoby 18+, ale nie będę nikogo przepytywał :P Serwer Dragon i Mindflayer zostaną połączone tak więc nie ma większego znaczenia gdzie się gra, lecz na Mind będzie mniejszy przepych z początku, mniejszy lag i wgl tak więc zamierzam utworzyć ekipę właśnie tu. Mam nadzieje że znajdą się chętne osoby jeszcze przed startem OBT.