Otóż mam problem z grą Neverwinter Nights 2. Podczas gry Multipayer, gdy próbuję połączyć się z jakimś serwerem wyskakują dwa różne komunikaty: your player name has been refused by the sever, required expansion pack mission. Posiadam angielską wersje, bez dodatków. Grę zaktualizowałem do wersji 1.7 Szukałem na google lecz nic nie znalazłem
Neverwinter Nights 2
required expansion pack mission
Łączysz się z serwerem na którym obowiązuje dodatek którego nie masz.
Łączysz się z serwerem na którym obowiązuje dodatek którego nie masz.
Plus to ze twoj nick nie odpowiada serverowi... Mozliwe ze zajety
Plus to ze twoj nick nie odpowiada serverowi... Mozliwe ze zajety
Jeśli mój nick nie odpowiada serwerowi więc dlaczego mnie zarejestrowali???
Gdy włączyłem grę w internecie wyskoczyło mi okienko z napisem: An error occured when trying to change your availability status. This might be a technical problem. Please try again later.
Ja też mam mnóstwo problemów z NWN2. Z pierwszą częścią nic mi się nie działo, a tu jeb i w dwójce najpierw mnie nie chciało zarejestrować, potem błędy patchy, a teraz jeszcze trzeba dodatki kupować.
Otóż mam problem z grą Neverwinter Nights 2. Podczas gry Multipayer, gdy próbuję połączyć się z jakimś serwerem wyskakują dwa różne komunikaty: your player name has been refused by the sever, required expansion pack mission. Posiadam angielską wersje, bez dodatków. Grę zaktualizowałem do wersji 1.7 Szukałem na google lecz nic nie znalazłem