Neverwinter Nights Online - Pierwszy gameplay

Co myślicie? Pierwsze wrażenia - Szok.

Chociaż ja i tak w to nie zagram. Dla mnie gra bez PvP, to nie gra. A NWN nie ma zbalansowanych klas, dlatego wątpię żeby wprowadzono PvP. Chyba że uda im się to jakoś zbalansować.

Kompendium wiedzy, przygotowane przez Guru:

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Wszystko-co-chcecie-wiedzie%C4%87-o-Neverwinter-Online-znajdziecie-TUTAJ

Wygląda kilka razy lepiej niż się spodziewałem.

Chociaż sam fakt że zdecydowali się zrobić full-mmo mnie deczko wkurza...

Ale dalej mają być narzędzia, które pozwolą na tworzenie... nie wiem czego, przygód lub instancji (albo tego i tego). Narzędzia będą takie jak przy wcześniejszym założeniu, choć przez full-mmo, będą one ciut bardziej ograniczone. Mimo to, Crytpic [teraz] głównie na nich koncentruje.

Jeśli tak to ma wyglądać, to jestem gotowy opłacać abonament :D Z drugiej strony żałuję że nie ma takiej turowej walki jak była w NWN 1 i 2. Mam nadzieję że tego nie spieprzą ^^

Niby fajne, ale śmierdzi mi coś slasherem

JUZ NIE SPIE !!!!! ja wale ta gra robi wrazenie spodziewalem sie NWN2 czy cos

Wygląda bardzo interesująco. Wiadomo coś więcej o tej grze? Mam na myśli system płatności i oczywiście data premiery. Tak się składa ,że wczoraj kuzyn przywiózł mi pierwszą część i drugą z dodatkami :)

8 minutowy filmik.

Tutaj jest wywiad:

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/634/feature/6284/Cryptics-Dark-Horse-Rising.html/page/1

PvP ma jednak być. Nie chce mi się czytać zbytnio tego, ale to nie będzie jakaś marna arenka.

NWN online, będzie f2p i ma nie być P2W (pay to win).

Data premiery to Q4 2012 roku.

Materiały video pochodzą z pre-alphy.

Nie zapowiada się źle, mam nadzieję, że na gamescom'ie, albo E3 dowiemy się nieco więcej na temat tej gierki. Jakoś wizualnie skojarzyło mi się trochę z GW2, nie mam pojęcia czemu. :D

Jestem bardzo mile zaskoczony tą grą jak dla mnie wygląda bardzo dynamicznie i bardziej się spodziewałem walki jak NWN albo NWN2 a tu taka niespodzianka. czekam z niecierpliwością na więcej informacji o tej grze.

Jak dla mnie bomba, nie dość, że dość dynamiczne, to jeszcze czuć lekko, że będzie toto mieć całkiem niezły klimat.

Walka wyglada jak w dragon age. Gownianie, tak w malym skrocie.

Walka wyglada jak w dragon age. Gownianie, tak w malym skrocie.

Dokładnie, wygląda jak jakiś slasher a nie rpg. Zresztą twórcy już mowią o "action rpg".

Przez drobą chwilkę liczyłem na coś w klimatach Baldurs Gate, no ale czegoś takiego to już chyba się nie doczekamy.

bez przesady nie zrobia nam baldura bo gra by byla pod hardcore base a ma zaciagnac do gry wieksze grono graczy

pewnie bedzie mechanika ala B&S a prowadzenie postaci (lvl up) ala DDo

Co myślicie? Pierwsze wrażenia - Szok.

Chociaż ja i tak w to nie zagram. Dla mnie gra bez PvP, to nie gra. A NWN nie ma zbalansowanych klas, dlatego wątpię żeby wprowadzono PvP. Chyba że uda im się to jakoś zbalansować.

Kompendium wiedzy, przygotowane przez Guru:

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Wszystko-co-chcecie-wiedzie%C4%87-o-Neverwinter-Online-znajdziecie-TUTAJ