Neverwinter - nowa przygoda

Cześć wszystkim.

Jestem starym obserwatorem strony i forum ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.

Chciałbym znaleźć gracza/y którzy byliby chętni rozpocząć na nowo przygodę z Neverwinter PL.

Może "na nowo" brzmi trochę jakbym już grał, ale dopiero ściągam gierkę. Jestem totalnie zielony ^^

Mikro, słuchawki, klawiatura i myszka są. 18+ też heheheh

Jeśli byłby ktoś chętny liczę na odpowiedź ;)

online ?

Tak oczywiście ;)

powiedz kiedy ci pasuje zacząć, bo mogę nawet teraz

Aktualnie dopiero pobieram. Jeśli nie dzisiaj wieczorem to jutro po południu na pewno ok ? ^^

okey

Wbijam w to jak nóż w masło!

warn_ico.png
Spam ~ NS

Super :D

Jak będę miał już pobrane skontaktujemy się jakoś. Może uda się znaleźć jakiś kanał ts lub ktoś z Was ma taki dostępny. ;)

185.25.148.153:9999 hasło 1234 --> jest to publiczny ale możemy wbić i sie dogadać kto kim grać bedzie

Proponuję wbić dzisiaj na ten serwer ts żeby się dogadać kto będzie chciał ale o godzinie wieczornej - nie teraz od razu.

O 18:00 kto chce niech wejdzie na ten kanał. Dogadamy się co do wszystkiego ;)

ok. to o 18 widzimy się na ts

zgłosiła się jedna osoba ktoś jeszcze ?

Ja! Ja mogę :3

Cześć wszystkim.

Jestem starym obserwatorem strony i forum ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.

Chciałbym znaleźć gracza/y którzy byliby chętni rozpocząć na nowo przygodę z Neverwinter PL.

Może "na nowo" brzmi trochę jakbym już grał, ale dopiero ściągam gierkę. Jestem totalnie zielony ^^

Mikro, słuchawki, klawiatura i myszka są. 18+ też heheheh

Jeśli byłby ktoś chętny liczę na odpowiedź ;)