Witam. Ściągnąłem NO i ku mojemu zdziwieniu gra mnie wciągnęła. Moją postacią jest Control Wizard (rasa Elf). Tu pojawia się moje pytanie: jak rozdawać Powers? Na razie mam 9 lvl i trzy pierwsze skille rozwinąłem do drugiego poziomu. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Czy ktoś posiada jakiś build? Poza tym w rozwoju postaci są też inne zakładki. Jak w nich przydzielać punkty? Z góry dziękuje za pomoc.
Neverwinter Online - Control Wizard
Zależy jaki styl gry preferujesz, oraz czy nastawiasz się na grę bardziej solo, czy party. Aktualnie CW można zrobić na dwie ścieżki - CC Cold oraz Arcane DPS.
wbiłem 31 lvl, mogę co nie co o nim powiedzieć, wzoruję się na tym
parę uwag: olej icy terrain, shield także mi się na razie nie przydaje, ray of frost również
A Ma ktoś może jakieś gotowe buildy dla Rogala?
No dobra,ma ktoś dobre rady odnośnie grania Guardian Fighterem?Chodzi mi przede wszystkim o build itd.Jeszcze jedna kwestia,gdzie umieszcza się kolejne wykupowane skile,skoro nie ma na nie miejsca w zasadzie?Czy w magiczny sposób pojawiają się kolejne sloty na skile wraz ze wzrostem poziomu postaci,czy magicznie się je kupuje w magicznym IS?Czy ja jestem nie normalny i za krótko byłem w wojsku dlatego nie ogarniam ?
Ja mam za bardzo namieszane na moim CW żeby cokolwiek pokazać, jak dorwę reset skilli to zrobię porządny build
Witam. Ściągnąłem NO i ku mojemu zdziwieniu gra mnie wciągnęła. Moją postacią jest Control Wizard (rasa Elf). Tu pojawia się moje pytanie: jak rozdawać Powers? Na razie mam 9 lvl i trzy pierwsze skille rozwinąłem do drugiego poziomu. Nie wiem czy to dobrze czy źle. Czy ktoś posiada jakiś build? Poza tym w rozwoju postaci są też inne zakładki. Jak w nich przydzielać punkty? Z góry dziękuje za pomoc.