Neverwinter online, f2p?

Witam otoz jak wiadomo lub nie nowy neverwinter ma byc gra f2p, no wlasnie wiadomo czy nie. Przegladajac jedna ze stron z kluczami znalazlem cos co mnie troche zmieszalo albo jestem zbyt ciemny zeby to zrozumiec. na stronie: http://klucze.inexus.pl/neverwinter/cd-key

klucz kosztuje 139.90 to ja sie pytam, rozumiecie to ? moze sa w to wliczone jakies bonusy czy to cena za gre . o co tu chodzi ?

Dungeons & Dragons Neverwinter, a Free-to-Play MMO based on the D&D roleplaying game and packed with epic tales and adventure

Tyle w temacie - to jest f2p

Klucz zapewne jest do bety

Jeżeli perfect World na oficjalnej stronie gry pisze,że jest to gra f2p to tak jest.

A co do tej stronki,to musieli się pomylić przy czym na oficjalnej stronie:

http://nw.perfectworld.com/founderspack

Jest dostępna 3 premium packów.

ale niby napisane preorder, data wydania 1.04.2013r. hmm dziwne, pewnie cos im sie z...ebalo ale to jest wprowadzanie w blad, niema napusane ze to klucz do bety, czy jakis premium pack. No nic, dziwna polityka, chyba ze sami nie wiedza co umieszczaja.

premium pack da ci pare bonusow i gwarantowany dostep do bety, nic wiecej, to stara metoda, wiec nie wiem, skad u Ciebie tak zaskoczenie

a NWO bedzie Free2Play!

Tylko żeby było znośne free :D. Chociaż zawsze grałem na free w pwe i nie było drastycznych ograniczeń między płacącymi a nie płacącymi, Chociaż w pwi, było parę dupereli w stulu ładniejsze skrzydełka do latania, dobry wygląd postaci, mouty, i jakieś przyspieszacze typu większy exp.

Co nie zmienia faktu, ze NWO jest zbyt proste. Max lvl w pare godzin..

A ja się jednak boję o to P2W w neverwinter.. Fakt, Astral Diamonds będzie można zdobyć ingame, troszkę trudniej niż kupując, ale zobaczymy jak to będzie.

Founder Packi kosztują tyle, bo zapewniają tworzenie tak jakby fabuły do gry i jakieś tam duperele. Zwiedzając świat przecież można zauważyć NPC'ków którzy dają questy stworzone przez GRACZY ;)

Btw. Zapraszam Tutaj :)

Też się boję o P2W. Ta gra to nie jest kolejna siekanka robiona przez krótki okres czasu, wrzucona 100 lat po koreańskiej premierze do Europy, tylko bądź co bądź duży i ambitny projekt, pod szyldem NEVERWINTER. Skoro jest totalnie f2p i jak informujecie nie będzie ani abonamentu, ani nawet nie trzeba będzie jej kupować, to obawiam się, że twórcy będą chcieli sobie to jakoś "odbić" w postaci mikropłatności. Poza tym nie uczestniczyłem w śledzeniu ostatnich zamkniętych beta-testów więc tym bardziej jest to dla mnie póki co niewiadoma.

Dla tych, którzy chcą przetestować Neverwinter Online: Dostałem wczoraj 2 kluczyki, jeden jest mi nie potrzebny.

Piszcie na PM, kto chce kluczyk. Pierwsza osoba, która do mnie napisze dostaje klucz :)

Fakt, Astral Diamonds będzie można zdobyć ingame, troszkę trudniej niż kupując, ale zobaczymy jak to będzie.

Szkoda tylko, ze zdobywa się je w minimalnych wartościach a żeby kupić jakiś przedmiot potrzeba tych astrali tonę... Samo to, że 1 scroll identyfikacji kosztuje 800 astrali to jakaś kpina jest...

Witam otoz jak wiadomo lub nie nowy neverwinter ma byc gra f2p, no wlasnie wiadomo czy nie. Przegladajac jedna ze stron z kluczami znalazlem cos co mnie troche zmieszalo albo jestem zbyt ciemny zeby to zrozumiec. na stronie: http://klucze.inexus.pl/neverwinter/cd-key

klucz kosztuje 139.90 to ja sie pytam, rozumiecie to ? moze sa w to wliczone jakies bonusy czy to cena za gre . o co tu chodzi ?