P2W z dodatku na dodatek jest coraz większe, pojawia się nowy sprzęt, na ulepszenie ktorego trzeba wydać dziesiątki milionów AD (waluta w grze). Jeśli zaczynasz gre to nie masz szans dobyć takiej ilośći AD. Nawet nowo pojawiające się opcje w rozgrywce jak np. dodatkowa umiejętność w broni, wymagają AD do odblokowania. Niemal za wszystko trzeba płacić AD i tylko gracze P2W oraz starzy wyjadacze, którzy dorobili się milionów lub wiedzą jak dziś je zarabiać, mogą sobie pozwolić na najlepszy sprzet.
Polskich gildi jest mnóstwo. Z jakością różnie, ja wolałem się przenieść do anglojęzycznej.
Pack jak najbardziej opłaca się kupić. Wzależności od rodzaju dostajesz przedmioty, których normalnie w grze nie zdąbędziesz jak np. towarzysze, którzy w danym stopniu podwyzszają statystyki twojej postaci.
Podsumowując jeśli chcesz pograć dla przyjemności to bez wydania złotówki jak najbardziej da się zrobić dobrą postać do przejścia każdego zadania w grze. Jeśli dorwiesz dobrą gildie to tym bardziej.
Jesli jednak chcesz konkurować z innymi, dorównać im w DMG czy na PvP walczyć jak równy z równym, to zaczynając od 0, bez inwestycji nie masz szans.
Aha, no i kolejny dodatek nadchodzi, gdzie z wyższym lvl capem, każdy sprzet akutomatycznie otrzyma możliwość wyższego ulepszenia, podobnie runy, a to jak pisałem na początku kosztuje grube miliony.