Neverwinter Online od zera

Można pokusić się o stworzenie czegoś w rodzaju Multigamingu, od dawna chodzi za mną taki pomysł. Można stworzyć na start: Neverwinter Online, League of Legends, CS:GO. Oczywiście własny ts3.

Tak, jest ich kilka, lecz w każdej znajdzie się kilku "Polaczków" w "Rządzie", dlatego dobrze by stworzyć coś miłego.

Zazwyczaj takie pomysły były jakimś wielkim niewypałem.. Chwilowa podnieta aa zrobimy to tamto.. a potem CISZA. Tak to już jest.

Jeżeli chodzi o ten teges z gildią.. to wolałbym własną gildie.. bo patrząc jest nas całkiem sporo. >)

To jutro wszyscy chetni maja byc na
TS ustalimy wszystko wszystkie pomysly razem obmyslimy wszystko razem
(jesli bedzie trzeba nawet sie zrobic zarzad xD)
dojdziemy razem do pomyslow a jak na razie mozecie myslec zapisujcie na kartkach a jutro wszystkie pomysly sie obgada zrobi sie glosowanie :D
i bedzie wszystko ladnie podane jak na tacy

Dokładnie jutro wszystko na TS przed updatem dogadamy. Do założenia gildi potrzeba 5 ludzi na min. 15 poziomie, nie płaci się nic.

No to spoko,sugeruję aby ktoś także wziął tanka :P jeśli oczywiście ktoś chce,ja już na starcie mówię że będę grał warlockiem

ja rowniez chcialbym nowa postacia ale tez mnie korci wojownik z tarcza badz z two-hand sword jutro pogadamy nad moim wyborem

Jak odpalacie grę za pomocą arc,to w prawym górnym rogu jak klikniecie ikone arc wysuwa się pasek a tam piszę Redeem a Code

Czyli kluczyk,ja mam dwa i każdy może ich użyć.

Tam na parę itemkwo ale zawsze się przydadzą :P dobra łapcie te keye :

PD9CcZ0Z
fbyjHBUe

"Przerwa techniczna od 16-19" tak więc przekładamy tą 16:00 ?

Kto chce może wejść na TS troche później, ja już raczej od 16 będe koczował, być może wpuszczą ludzi szybciej. Pre-patcha już można pobierać, nie trzeba czekać do 16.

Czekaj czyli już można pobrać tego patcha ????

a wiadomo jaka jest sytuacja w populacją na serwerze czy jest masa ludzi szczególnie naszych rodaków ??

wiec z populacja to nie wiem ile jest ludzi ogolnie ale pamietam jak kiedys gralem to dosyc sporo polakow jest :D milo sie gra i ogolnie spoko i gra jest w jezyku polskim nie wiem czy cala ale chyba tak xD

W czerwcu robiłem sobie przerwe w grze, to wtedy populacja była bardzo duża, podejrzewam, że przez te 2 miesiace niewiele sie zmieniło. Poza tym wchodzi dodatek, ludzie wracają.

Pytanko a jak pobrać tego pre-patch'a bo launcher mi go nie pobiera samoczynnie?

Dobra zaczeło pobierać

Populacja spora, zwłaszcza rodaków, Gildie mają rozwinięty social, bo średnio gdy bywałem na TS3 danej społeczności, to po 25 osób online nawet rozmawiało. Wychodzi dodatek, więc przez pierwsze kilka dni będzie masa, później znaczna część osób odpadnie, tych nowych oczywiście.

Ja też bym się chętnie przyłączył, ale jak już to dam radę około 21 albo 22 :(

to wspomogę was moim mieczem i tarczą,pomogę wam gdy wy ulegniecie, będę zawszę tam gdzie wy i o krok dalej, wyleczę gdy przyjdzie taka potrzeba :)

Tworzycie jakąś gildie? Jeśli tak to ja się piszę. Gram GWF, bo tylko nim umiem.

Chyba nas za mało, jak zwykle dużo osób się deklarowało, lecz siedzieliśmy we 4 osoby, z czego jedna nie zaczynała a miała już konto i siedziała z nami dla towarzystwa : )

Dlatego dołączymy do istniejącej Gildii już.

Ja gram tankiem nick Sildu dodawać mnie.