Cześć, szukam kogos do gry w NWO od zera po wejsciu nowego dodatku, czyli od czwartku kolo 17-18.
SIEDZIMY NA GILDIOWYM TS
178.217.189.99
Cześć, szukam kogos do gry w NWO od zera po wejsciu nowego dodatku, czyli od czwartku kolo 17-18.
SIEDZIMY NA GILDIOWYM TS
178.217.189.99
Ja,mogę bo chce zacząć grać tą nową postacią
Dobra to w czwartek sie jakoś ustawimy.
Ktoś jeszcze sie znajdzie do gry od 0 w czwartek?
a ja moge sprobowac od nowa moze jakis ts czy cos ?
raczej ts,polecam private-ts.pl
ja będę grał tą nową postacią a wy ?
ja w sumie jeszcze nie wiem zastanawiam sie moze dzisiajk jakos sie zgadamy na ts i omowimy sobie kto kim gra o ktorej godzinie dokladnie ? i wgl cala reszte xD
tez bym zagral:) jak macie jeszcze slot w party;)
nie pamietam ile jest slotow w party ale chyba mozesz jeszcze dolaczyc bo z Tb bedzie 4 a jak sie nie myle chyba mozna 6 osob albo 5 ale pewien nie jestem
Ja chętnie zagram tylko gre musze pobrać no i jeśli jest jeszcze slot w party a macie jakieś ograniczenia wiekowe czy wszystko jedno?
nightzin wiec party jak czytalem na necie to moze miec max 5 osob w party wiec chyba juz jest max teraz bedzie juz trzeba tworzyc nowa grupe do pt jak cos
edit: nightzin razem z TB jest 5 osob
jak max jak was jest 4?
@edit A jak tak to spoko to na tym ts co kolega wyżej podał?
tak tak ten co kolega podal chyba tylko ktory kanal jak cos moj nick na ts to miki
aktualnie siedze na tym ts publiczny IV(max5osob)
Jest nas 5, akurat na całe party, jutro po 16 zbiórka na TS mmorpg (tej strony) update prawdopodobnie wejdzie po 17 to zdążyby obgadać, kto kim gra.
1. Organista
2. KajBoom
3. mayyu231
4. pbgood0
5. NightZin
ja tez bym chetnie zagral
Organista ja moge zacząć grać troche później ponieważ może ten update troche pobierać więc najwyżej sam się do was podleveluje.
@edit i jeszcze który pokój
Spoko, nie ma problemu. Na TS nie ma sektoru pod Neverwitera to proponuje jutro wejśc na Ogólnei granie i pierwszy kanał. Jeśli będzie nas więcej niż 5 na TS to zrobimy 2 party tak żeby nikt sam nei biegał.
Ile jest już osób chętnych. Plus, czy ktoś 18+ jest chętny do wspólnej gry?
Skoro jest już więcej osób niż 5. To też się skusze.. gierka jest spoczko na rozerwanie się po nerwowym meczu. To widzimy się jutro!
to mamy juz 2 party wiec fajnie moze jak tak dalej pojdzie zalozymy gildie co wy na to ? albo wesprzemy inna gildie naszymi postaciami ? co myslicie dajcie jakies inne propozycje
edit: moge sie spoznic troche z racji tego ze ja mam godzine do tylu i jak u was bedzie 16 to u mnie 15 wiec wybaczcie mi jak sie spoznie xD