[Neverwinter Online] Pure Destiny - Dragon serwer

Pure Destiny

Jesteśmy gildią istniejącą od początku gry czyt. od closed beta, poszukujemy graczy, którzy potrafią się zgrać i nie boja się wejść na Team Speak. Aktywni gracze z dobrym podejściem do życia mile widziani w naszym gronie. Kilka dni temu postawiliśmy na małą reorganizację i z ponad 150 ludzi w gildii zostało ponad 80 najaktywniejszych graczy. 95% z nas ma już 60 lvl jednak do klanu przyjmiemy każdego, bez względu na poziom. Liczy się aktywność. Jesteśmy doświadczoną ekipą, znającą end game'owy content na pamięć. Każdy z nas służy pomocą w dungeonach, w main questach czy tworzeniu postaci.

Sami postawiliśmy na własne i sprawdzone już buildy postaci czyt. kombinacja skilli/feats/gear. Podpowiemy i doradzimy każdemu, kto będzie chciał zbudować porządną i konkurencyjną postać. Według nas każda klasa postaci jest silna i przydatna, postaramy się wam to udowodnić, jeśli myślicie inaczej. Posiadamy też gildiowy bank, w którym czekają przedmioty na 60 lvl dla naszych początkujących gildiowiczów.

Przypominam, że gramy na serwerze Dragon!

Osoby do kontaktu w grze:

Lisselly@lisselly1 -Guild Leader

Shlaya@arcoin - Guild Leader

Synodai@slaveofsouls666 - Officer

Quinn Silverkin@aksjomat - Officer

Ostatni Kruk@lorensoul - Senior Member

Z wielką chęcią do was dołączę tylko chciałbym zacząć grę od czwartku wraz z polską wersją językową. Oczywiście mam już doświadczenie w grze gdyż posiadam postać na 60lvl i co nie co o niej wiem. Jak można prosiłbym o jakieś namiary na ts3 itp. Mam nadzieję że gildia jest taka sama jak ją opisujecie dla mnie najważniejsze jest komunikacja graczy na ts3 czy innym komunikatorze.

rs26.teamspeak.pl:8400

Wejdź tym samym nickiem co masz na forum, żebym mógł dać ci uprawnienia.

ok nie ma problemu ju ż się loguję

Witam. Chciałbym dołączyć do gildii. Grą interesuje się od kilku dni, bardzo wnikliwie przeglądam poradniki, czytam o grze i staram się wybrać coś dla siebie. Jeszcze nie miałem przyjemności zagrać w grę, gdyż czekam na polską wersję językową. Jednak gildii już można poszukać. Interesuje mnie przede wszystkim miła atmosfera i fajni ludzie. Nie oczekuję pomocy, jeżeli już to współpracy. Chcę się fajnie bawić grając w tą grę i rozwinąć fajnie postać wśród doświadczonych graczy. Mam 20 lat, jestem ogarnięty, nie stwarzam problemów.

Pozdrawiam

Osoby zaczynające swoją przygodę na serwerze Dragon zapraszam do gildii w której dobra atmosfera i zabawa jest najważniejsza. Jeżeli znajdują się osoby które swoja przygodę dopiero zaczynają od godziny 18 (w sumie tak samo jak ja) to zapraszam do wspólnej gry i zebranie się na TS3 ok 17:50. Wszystkie osoby które są zainteresowane taką rozgrywką proszę pisać pod tematem lub na moje GG:5256704.

Adres TS3: rs26.teamspeak.pl:8400

Proszę się logować swoimi nickami z gry to ułatwi nam komunikacje i szybciej się poznamy :D

Witam, też chciałbym dołączyć do gildii. Jestem osobą zaczynającą swoją przygodę na serwerze Dragon, gra bardzo mnie zainteresowała. Myślę, że gildia będzie miała miłą atmosferę i fajnych ludzi.

Witam też chciałbym do was dołączyć, obecnie mam 34 lvl Łotrzyk Oszust i gram tym Hobbitem, serwer oczywiście Dragon. Jestem raczej dobrym graczem poziomy nie są mi trudne do nabicia ale chciałbym pograć w jakiejś gildi. Z góry dziękuję. Moj nick w grze to Harukim.

Pure Destiny

Jesteśmy gildią istniejącą od początku gry czyt. od closed beta, poszukujemy graczy, którzy potrafią się zgrać i nie boja się wejść na Team Speak. Aktywni gracze z dobrym podejściem do życia mile widziani w naszym gronie. Kilka dni temu postawiliśmy na małą reorganizację i z ponad 150 ludzi w gildii zostało ponad 80 najaktywniejszych graczy. 95% z nas ma już 60 lvl jednak do klanu przyjmiemy każdego, bez względu na poziom. Liczy się aktywność. Jesteśmy doświadczoną ekipą, znającą end game'owy content na pamięć. Każdy z nas służy pomocą w dungeonach, w main questach czy tworzeniu postaci.

Sami postawiliśmy na własne i sprawdzone już buildy postaci czyt. kombinacja skilli/feats/gear. Podpowiemy i doradzimy każdemu, kto będzie chciał zbudować porządną i konkurencyjną postać. Według nas każda klasa postaci jest silna i przydatna, postaramy się wam to udowodnić, jeśli myślicie inaczej. Posiadamy też gildiowy bank, w którym czekają przedmioty na 60 lvl dla naszych początkujących gildiowiczów.

Przypominam, że gramy na serwerze Dragon!

Osoby do kontaktu w grze:

Lisselly@lisselly1 -Guild Leader

Shlaya@arcoin - Guild Leader

Synodai@slaveofsouls666 - Officer

Quinn Silverkin@aksjomat - Officer

Ostatni Kruk@lorensoul - Senior Member