Neverwinter Online/Vindictus/C9

Witam. Chciałbym zagrać w mmo z non-target. Akurat trafiłem na Neverwinter, Vindictus, C9. I teraz mam pytanie co wybrać z pośród nich?

Z tej trójki polecam Vindictusa.

Neverwinter...

Powody ?

1- świetne pvp

2 - balans (każdy jest dobry, wystarczy umiejętność)

3 - lvl nie wbijesz tak szybko

4 - świetne, trudne dungeony

5 - piękny świat

6 - is nie daje przewagi

7 - community jest bardzo aktywne (20-30 tysięcy graczy online)

Coś jeszcze chcesz wiedzieć ?

Neverwinter to syf. Serio, kazdy kto trochę w to pograł to powie. Niby ładne, fajne na początku, ale tak jakoś.

C9 i Vindi są o niebo lepsze. Sam w Vindictusa przez spory czas po premierze maniaczyłem, niestety teraz tytuł ten trochę przygasł. Niemniej wg mnie nadal Vindi>C9>Neverwinter. Vindictus ma chyba najlepiej stworzony system walki. Ale najlepiej sam przetestuj.

C9 bo ma fajne PVP ;33

Ja polecam Vindicutsa. C9 możesz też sprawdzić. System non-target jest w Neverwinter bardzo przeciętny i drewniany jak z resztą sama gra. Jeżeli chodzi Ci głownie o non-target to numerem jeden jest Vindictus a numerem dwa C9. Które wybierzesz to już kwestia czynników innych niż system walki.

No i jak zawsze powtarzam nie patrz na komentarze w tym temacie tylko po prostu sam sprawdź, bo każdy ma mózg właśnie w tym celu. Poza tym pajaców piszących różne rzeczy o grach, których nawet nie widzieli na oczy jest wiele i zazwyczaj wszyscy mają coś do powiedzenia ale nikt nie ma podstaw do tego żeby się w ogóle odzywać. Sam wszystko sprawdź.

Witam. Chciałbym zagrać w mmo z non-target. Akurat trafiłem na Neverwinter, Vindictus, C9. I teraz mam pytanie co wybrać z pośród nich?