Neverwinter Online - wybór Shardu

Ja także się wybieram na Dragona. Będę grać Clericiem, gdyż ostatnimi czasy naszła mnie ochota na supportowanie :D

Też wybrałam już serwer Dragon. Jakby ktoś miał już pomysł na Gildię, party... To dajcie mi znać wiadomością prywatną, albo na gadu-gadu: 6802985 Jeszcze nie wiem kim lub czym będę grała...

2 porządne gildie na pewno grają i jedna mi nie znana

healthpotion.pl

shonen.eu

@DOMAKOS1A NWO to nie dungeonówka

a czy ja napisałem że to dungeonówka ? ...

Drodzy użytkownicy, dziś o poranku dostałem zapytanie: "Na jakim Shardzie będzie najwięcej Polaków?". Na chwilę obecną muszę rzec, iż nie wiem. Napływające do mnie wiadomości informują, iż istnieje część Polaków wybierająca się na Dragon, ale równocześnie jest już na niego nastawionych wiele zagranicznych gildii, które tylko czekają na otwarcie.

Ten temat został stworzony po to by każdy mógł się określić i jednocześnie pozwoli nam (a raczej Wam) ocenić, która "część" serwera będzie zdominowana przez naszych rodaków. Ponadto, jeśli istnieją już grupy graczy mających upatrzone miejsce docelowe, a teraz poszukują wsparcie, także mogą się tu zareklamować (przypominam też o istnieniu stosownego działu).

logo.png