Neverwinter Online - wybór Shardu

Drodzy użytkownicy, dziś o poranku dostałem zapytanie: "Na jakim Shardzie będzie najwięcej Polaków?". Na chwilę obecną muszę rzec, iż nie wiem. Napływające do mnie wiadomości informują, iż istnieje część Polaków wybierająca się na Dragon, ale równocześnie jest już na niego nastawionych wiele zagranicznych gildii, które tylko czekają na otwarcie.

Ten temat został stworzony po to by każdy mógł się określić i jednocześnie pozwoli nam (a raczej Wam) ocenić, która "część" serwera będzie zdominowana przez naszych rodaków. Ponadto, jeśli istnieją już grupy graczy mających upatrzone miejsce docelowe, a teraz poszukują wsparcie, także mogą się tu zareklamować (przypominam też o istnieniu stosownego działu).

logo.png

Drunk Pandaz grać będzie na Shardzie Dragon. Tak więc kto chce to zapraszamy o 17:30 na ts: ts3.novasociety.com . Organizowane będą levelingowe party, oraz kilka osób zarwie nocke ;)

Majówka z Drunk Pandaz na Dragonie <3

Jak Algaist wspomniał iż chętne są zagraniczne gildie na Dragona o tym lepiej dla Nas. Większa rywalizacja,większa zabawa :)

Cóż, i tak wszystkie shardy mają być połączone jakiś czas po premierze, gdy już atmosfera się trochę rozluźni. W ostateczności więc to bez różnicy kto gdzie pójdzie bo i tak będzie wszystko razem.

Dragon.

Dodaj Ankietę będzie lepiej. Ja bd grał na Dragon

Na Dragon nie ma sensu bo tam 60% serwa idzie. Będzie jak na otwarciu nowej biedronki a wszyscy na mobki będą się rzucać jak chytra baba z Radomia na 3-cytryny.

Oczywiście nocka z Drunk Pandaz na Dragonie :) Zapowiada się świetna majówka :)!

@DOMAKOS1

A NWO to nie dungeonówka

EIdac dragon i wszyscy leca na nazwe , a obecnie najlepsi stremerzy twicha graja na midflayerze i bardzo duza czesc graczy wlasnie tam idzie, 2 sprawa to jakies smieszne rp i pvp/pve....nie ma czegos typu rp ani pvp/pve serverow i jest to baja wymyslona przez jakis dzieciakow :)

I jeszcze jedno , nie ma tu czegos typu servery EU/US... servery sa globalne jak w wiekszosci gier pw , dlatego osoby ze slabym laczem moga miec problemy z dobrymi pingami :)

Moim zdaniem tak jak tutaj wyżej kolega napisał. Przydała by się ankieta... każdy by jasno zobaczył gdzie najwięcej osób by grało i jakieś grupy osób by się automatycznie utworzyły i by nie było jakiegoś nie potrzebnego gadanie że ten serwer nie bo coś tam... idziesz sam gdzieś albo grasz z grupą ludzi i dobrze sie bawisz przy okazji... ;) Ja osobiście nie podjąłem wyboru gdzie zagram ale bardzo chętnie dołączę do jakiejś społeczności :)

Dragon ;)

Na Dragon nie ma sensu bo tam 60% serwa idzie. Będzie jak na otwarciu nowej biedronki a wszyscy na mobki będą się rzucać jak chytra baba z Radomia na 3-cytryny.

tam są dungeony/instancje wiec w czym ci ludzie będą przeszkadzać? Wchodzisz sam lub ze swoim party, nie ma nikogo więcej...

EIdac dragon i wszyscy leca na nazwe , a obecnie najlepsi stremerzy twicha graja na midflayerze i bardzo duza czesc graczy wlasnie tam idzie, 2 sprawa to jakies smieszne rp i pvp/pve....nie ma czegos typu rp ani pvp/pve serverow i jest to baja wymyslona przez jakis dzieciakow I jeszcze jedno , nie ma tu czegos typu servery EU/US... servery sa globalne jak w wiekszosci gier pw , dlatego osoby ze slabym laczem moga miec problemy z dobrymi pingami

Z tym że według ankiet na oficjalnym forum, właśnie większość gildii RP i graczy RP tam idzie ;) Dlatego nazwany jest Nieoficjalnym serwerem RP

dragon

Dragon, obecnie szukam grupy do której mógłbym się przyczepić albo zrobić coś swojego.

Dragon :P Jeszcze muszę zdecydować się co do klasy, bo nie wiem czy brać CW czy Rogue.

Dragon

Zapraszam na ts: ts3.novasociety.com o 17:30, kto chce grać :D