Neverwinter Online ! Zapraszam :)
Beta testy ? Ekhm nie mam pytan ^^ + do tego wpis pod filmem ze pomoge zdobyc keye do bety ( film dodany dzis 25.6 zeby nie bylo ze stary film a sie czeapiam )... Popracuja nad obrobka dzwieku bo sluchac kazdy wdech i do tego muzyka za glosno . W niektorych momentach zaglusza koment.
Zasubskrybuję . Życzę powodzenia w dalszej twórczości.
daje suba tylko dźwięki troszkę za słabe no i czekamy na polską wersję językową która wygląda atrakcyjnie dość podobna mechanika jak w Neverwinter Nights lub Baldur Gate
Leci Sub ziomek , czekam na więcej!
tutaj juz kolejny filmik z poprawionym dzwiekiem
Spoko ja jestem jutro umówiony z Juliuszem na nagrywanie materiału oraz na wspólna grę zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu:P Twoje filmiki są spoko ale dobrze by było jakbyś nagrywał z kimś 2-3 osoby wtedy jest to dużo ciekawsze i będzie to miało jakieś tam jaja. Nagrywanie gier MMORPG i latanie samemu z misji do misji mija się z celem potrzebujesz do tego partnera i wiesz mi jakość filmu powiększy się diametralnie.
gra ktos ?
Przyjemna gierka bardzo , fajny klimat ,wymagajacy system walki (manipulujacy czarodziej) ,arena pvp ,wszystko pieknie ladnie . Zapraszam do gry , zrobimy jakies party. Ja mam 37 lvl , ktos ma podobny ?
Pierwszy dodatek do neverwintera szykuja na 22 sierpnia ,troche bolesne bo widze jakas tam paczke za 50$ ktora moze dac ladnego kopa . Na dodatek jeszcze jakas unikatowa rasa jak zabule , wtf ?