Neverwinter online

Witam,

Specjalnie nie uczestniczyłem w cbt żeby gra na wstępie mi się nie znudziła. Wole z wypiekami na twarzy odkrywać świat NWO nie wiedząc co mnie czeka. I tutaj mam parę pytań do was bo opinia graczy jest najwazniejsza.

- jakie są klasy postaci? Oraz ich wady i zalety.

- jak wygląda rozwój postaci i drzewko skilli?

- jak wygląda system non target?

- w cbt były jakieś bugi co blokowały np questy?

- ktoś pisze się na wspolna grę 30kwietnia?

Dziękuję z góry za rzetelne odpowiedzi:-]

1.

Devoted Cleric - Generalnie healer, zarzuca debuffa na przeciwnika, i gracze od których dostanie dmg zostaną uleczeni.

Great Weapon Fighter - Nie grałem nim, ale to powolne monstrum, czyli dużo dps kosztem attack speedu.

Control Wizard- Typowy DPS, który ma dość sporo cc w postaci zamrażania, duszenia czy odpychania. Generalnie dobrze obstawiony na pvp sieje zamęt

Rogue - Typowy assasin, szybkie ataki, uniki, kosztem dość marnej żywotności.

Guardian Fighter - Po prostu tank.

2. Do tej pory było tak że na każdym lvl'u dostawało się umiejętność, i po prostu wybierałeś z której chcesz korzystać. Teraz wprowadzili system skill pointów, dzięki którym będziesz musiał uczyć się umiejętności. Jednakże zbyt wiele to ich nie ma...

3. Taki non target jak w większości non targetów, czyli wystarczy że lekko najedziesz na przeciwnika i dostajesz aima, który automatycznie trzyma celownik na targecie.

4. W moim przypadków, większość bugów była czysto wizualna (np. znikanie ubrań z postaci podczas cutscenek)

5. Oczywiście że ja będę grać :D

Jakie wogole sa mody pvp w tej grze ? Czy np sa areny oraz ranking? Open pvp ? siege ? etc

@up podłączam się do pytania ;)

Testowalem tylko battleground.

@Pawlik - Postrimujemy? :DD

@Curenor

Never to obowiązkowa pozycja na streamy :), przynajmniej w dniu premiery :D

Kontakt masz, jak coś to pisz :D

Witam,

Specjalnie nie uczestniczyłem w cbt żeby gra na wstępie mi się nie znudziła. Wole z wypiekami na twarzy odkrywać świat NWO nie wiedząc co mnie czeka. I tutaj mam parę pytań do was bo opinia graczy jest najwazniejsza.

- jakie są klasy postaci? Oraz ich wady i zalety.

- jak wygląda rozwój postaci i drzewko skilli?

- jak wygląda system non target?

- w cbt były jakieś bugi co blokowały np questy?

- ktoś pisze się na wspolna grę 30kwietnia?

Dziękuję z góry za rzetelne odpowiedzi:-]