Neverwinter Online

Witam!

Jakiś czas temu rozpocząłem swoją przygodę z tym tytułem, grałem razem z osobą dobrze mi znaną, niestety zrezygnowała, jak to kobieta, raz chce raz nie. Zainwestowałem 60 zł, część oczywiście zmarnowałem, jak to bywa jako nowicjusz. Większą część wydałem na ekwipunek dla mnie i dla niej, niestety ten dla niej jak wiadomo - zmarnowany.

Tak czy inaczej, szukam osób do wspólnej gry, posiadam postać już na około 50 lvl, lecz mogę również stworzyć nową, to nie problem.

Komunikator głosowy to podstawa - Teamspeak.

Szukam osób, które mają dość czasu na grę, a nie 1 godzina dziennie.

Wyczytałem, że mod6 (ten z paladynem) jest troszkę zbugowany. Sam pogrywam od tygodnia w nevera i rzeczywiście kilka rzeczy nie działa zobaczymy jak szybko to naprawią. Ja odpadam bo mogę poświęcić od 1 do 3h dziennie jednak mógłbyś opisać czy na 50lv +/- też sa zbugowane questy?

Gra jest w sporej skali zbugowana, plus te lagi w grze wieczorami i wyrzucanie z serwerów. Jednak niestety zainwestowałem w tą grę dlatego muszę grać ;)

Osobiście mam 47lvl jeśli fajna grupka się znajdzie do grania to chętnie zagram - steamcommunity.com/id/barry2k9

Witam!

Jakiś czas temu rozpocząłem swoją przygodę z tym tytułem, grałem razem z osobą dobrze mi znaną, niestety zrezygnowała, jak to kobieta, raz chce raz nie. Zainwestowałem 60 zł, część oczywiście zmarnowałem, jak to bywa jako nowicjusz. Większą część wydałem na ekwipunek dla mnie i dla niej, niestety ten dla niej jak wiadomo - zmarnowany.

Tak czy inaczej, szukam osób do wspólnej gry, posiadam postać już na około 50 lvl, lecz mogę również stworzyć nową, to nie problem.

Komunikator głosowy to podstawa - Teamspeak.

Szukam osób, które mają dość czasu na grę, a nie 1 godzina dziennie.