Zapraszam do obejrzenia mojego filmik prezentującego rasę pół-orka. Zapraszam również do obejrzenia innych filmików z neverwinter !

Zapraszam do obejrzenia mojego filmik prezentującego rasę pół-orka. Zapraszam również do obejrzenia innych filmików z neverwinter !
Podcisz efekty i kup lepszy mikrofon.
Trochę cicho Ciebie słchać na filmiku, ale może to u mnie coś jest nie tak, więc sry z góry jak się czepiam niepotrzebnie. Poza tym trochę mylący tytuł, bo sądziłem, że pokażesz jakiś gameplay w środku rozgryki (albo EndGame), jakieś PvP / PK czy pokazowe smaszowanie rzeszy wrogów, a tutaj jakby FirstLook danego bohatera. No nic, też ujdzie ale żeby może jeszcze dodać więcej od siebie, np. na temat treści questów (tak jakoś wpadło mi to na myśl, gdy szybko przewijałeś/klikałeś questy u NPC), to może było by trochę bardziej barwnie niż zwykły FirstLook.
Ogólnie wyraźnie słychać, głos też nie denerwujący, są komentarze do rozgryki i postaci, a także dobra jakość wideo. Jest spoko.
Co wy macie za faze że gość na bezczela wkleja filmik z wielkim napisem Neverwinter: Bezlitosny ork, prosto do działu z nazwą Dungeons & Dragons Online
Neverwinter obok prawdziwego D&D nawet nie leżało (no chyba że wy naprawde myślicie że w D&D kleryk nawala z lasera )
Zgłoszone