Neverwinter - Pytania dotyczące gry

No to mam parę ( totalnie zapewne noobowskich ale co tam ^^ ) pytań dotyczących różnych rzeczy :

1. Mam item ze slotem no i mam mase kamyków w jaki sposób włożyć ten kamyk do tej broni czy zbroi ze slotem ?.

2. Te Diamenciki w jaki sposób je pozyskiwać ?.

3. Ta kasa z IS Zen'' jakoś tak - można je zdobyć też poprzez diamenciki ale ile do ilu wymiana się rostrzycga 2:5 czy jak ?:P

Jak na razie 3 pytanka ale zapewne bd więcej :)

1. Prawym na item i Enchant. 2. Daily/Handel na Brokerze. 3. Klikasz w którąś z ikonek na górze ekranu. Wczoraj wieczorem Zeny stałe 1:380 (1ZEN=380Diamentów).

2 dzienne dunki rajdy pvp fundary, co 1h masz szanse zdobyc pare diamentow przy ognisku

4. No własnie oco kaman z tym ogniskiem dokładniej ?

W prawym gornym rogu masz ikonke i tam sie modlisz(daje rozne bufy, i berylki ktore na diamenty sie wymienia) tylko lvl musisz miec. A ja chce wiedziec jaki quest na konika jest?

Ognisko w neverwinter- miejsce gdzie sie bochater leczy moze odpoczac i wznosic modly

ja mialem misje na konika na 20lvl

Misja na konia jest na 20lvl od kapitana knoxa czy jakoś tak, dzięki tej misji zdobywasz trzy symbole które pozwalają ci kupić konika na 5h gry po czym by mieć konika na stałe musisz wydać 5g.

eee to ja myslalem ze za free mam te bilety na konia, wiec dzis farmie kase :)

Kolejne pytanie :

Jak zdobyć tego ''pomocnika'' co łazi ze mną gdy robie misje itp ????!!!!!

Na 15lvl dostajesz misje znów od tego kapitana knoxa która zaprowadzi ci do miejsca gdzie będziesz mógł sobie wybrać 1 z 4 towarzyszy.

Ile trzeba odczekać by ponownie na PVP wejść?

nie nie trzeba czekać, skończysz jedno i możesz iść na kolejne...

mnie kur ;/ nigdzie nie zaporwadzil a robie kazda misje ! :x

to cos przegapiles albo masz zacofane questy

a go się jakoś przywołuje czy sam sie pojawia ??

Sorry pomyłka quest z kompanami jest na 16lvl

quest na kompana jest na 16 lvl, jak go wykonasz będziesz musiał użyć scrolla i wtedy pojawi Ci się kompan

Prawym na zwój otrzymany od questa i "use" po czym naciskasz klawisz "=" i pokazuje sie okienko w prawym dolnym rogu naciskasz "Summon" i the end.

Całe szczęście miałem ten zwój jeszcze UFFF :D udało się wielkie dzieki ;D

No to mam parę ( totalnie zapewne noobowskich ale co tam ^^ ) pytań dotyczących różnych rzeczy :

1. Mam item ze slotem no i mam mase kamyków w jaki sposób włożyć ten kamyk do tej broni czy zbroi ze slotem ?.

2. Te Diamenciki w jaki sposób je pozyskiwać ?.

3. Ta kasa z IS Zen'' jakoś tak - można je zdobyć też poprzez diamenciki ale ile do ilu wymiana się rostrzycga 2:5 czy jak ?:P

Jak na razie 3 pytanka ale zapewne bd więcej :)