Neverwinter pytanko o wersje PL

Mam wersje neverwinter po angielsku wiecie czy będzie możliwość po prostu ściągnięcia update spolszczającego czy będę musiał nowego klienta ścągać ?

Od 27 będzie możliwość w opcjach gier po prostu zmienić domyślny język na Polski.

Więc auto-uptader zainstaluje język za Ciebie :D

Więc nowych patchów , spolszczeń ściągać nie bd musiał
auto-uptader zainstaluje język za Ciebie

Nie będzie patcha, lecz będzie patch który automatycznie zaktualizuje grę o nowe wersje językowe :D i po co jest szkoła?

Kto wie , kto wie. Nawałnica Polskich graczy będzie na pewno.

Zobaczymy na jak długo.

Jak będą dobre zyski , to i Polski server będzie :]

Nie będzie patcha, lecz będzie patch który automatycznie zaktualizuje grę o nowe wersje językowe i po co jest szkoła?

Hehe. Popisałem się :)

warn_ico.png
Warn za Double Post. - crracked

A ja mam pytanie, może niekoniecznie związane z prośbą autora wątku, ale mam nadzieję, że nie będzie miał mi tego za złe. Jak wygląda sprawa z rasą drow? Można nią już normalnie grać czy trzeba czekać/płacić?

A ja mam pytanie, może niekoniecznie związane z prośbą autora wątku, ale mam nadzieję, że nie będzie miał mi tego za złe. Jak wygląda sprawa z rasą drow? Można nią już normalnie grać czy trzeba czekać/płacić?

60 dni od premiery będzie dostępna dla wszystkich

Mam wersje neverwinter po angielsku wiecie czy będzie możliwość po prostu ściągnięcia update spolszczającego czy będę musiał nowego klienta ścągać ?