Cześć i czołem, pierwszy post na forum - hurray. Przejdę od razu do sedna sprawy. ogólnie przytrafiła mi się dziwna i strasznie nie zrozumiała sytuacja. Otóż chciałem sobie zagrać w neverwintera online, Schodki zaczęły się już aż przy rejestracji. problem polegał na tym, że ni cholera nie przychodziły linki z aktywacją. Założyłem 5 różnych kont, na kilku różnych domenach : gmail, hotmail itp. Odczekałem 24 godziny i kicha. W głowie się nie mieści, okej dzisiaj się udało jakimś cudem na hotmailu. Przyszedł mail , jednak co dziwne nie było linku aktywującego. Po rejestracji mnie zalogowało, dla próby wylogowałem się i spróbowałem zalogować, oczywiście jak się domyślasz drogi czytelniku - d*pa blada złe hasło . Okej daje przypomnienie, resetuję hasło, przychodzi mail wszystko spoko, wpisuję dokładnie nowe hasło, i co znowu? Błędne hasło . Okej powtarzam czynność jeszcze 2 razy i dalej to samo. Dwa wyjścia albo jestem tępy w cholerę i zarejestrować się już nie umiem, choć tutaj mi się udało , albo chcą wykończyć potencjalnych graczy psychicznie. Stawiam na to drugie.
Pozdrawiam.