Neverwinter - rejestracja

Cześć i czołem, pierwszy post na forum - hurray. Przejdę od razu do sedna sprawy. ogólnie przytrafiła mi się dziwna i strasznie nie zrozumiała sytuacja. Otóż chciałem sobie zagrać w neverwintera online, Schodki zaczęły się już aż przy rejestracji. problem polegał na tym, że ni cholera nie przychodziły linki z aktywacją. Założyłem 5 różnych kont, na kilku różnych domenach : gmail, hotmail itp. Odczekałem 24 godziny i kicha. W głowie się nie mieści, okej dzisiaj się udało jakimś cudem na hotmailu. Przyszedł mail , jednak co dziwne nie było linku aktywującego. Po rejestracji mnie zalogowało, dla próby wylogowałem się i spróbowałem zalogować, oczywiście jak się domyślasz drogi czytelniku - d*pa blada złe hasło :o. Okej daje przypomnienie, resetuję hasło, przychodzi mail wszystko spoko, wpisuję dokładnie nowe hasło, i co znowu? Błędne hasło :lol:. Okej powtarzam czynność jeszcze 2 razy i dalej to samo. Dwa wyjścia albo jestem tępy w cholerę i zarejestrować się już nie umiem, choć tutaj mi się udało :D, albo chcą wykończyć potencjalnych graczy psychicznie. Stawiam na to drugie.

Pozdrawiam.

Może to Ci pomoże http://neverwinter.how2play.pl/skad-sciagnac-oraz-jak-zainstalowac-neverwinter/

Kurna nigdy czegoś takiego z niczym innym nie miałem, ciężko mi tu mówić o winie neta. To jest jakieś nienormalne. No przecież napisałem, że tylko na gmailu i hotmailu zakładałem konta - na tych samych kontach mogę zarejestrować się gdziekolwiek, tylko nie na stronie perfect worldu :o. No przez przesady umiem wypełnić kilka rubryk :D. Kompletnie o neverwinterze zapomniałem, a mogłem sobie już dawno spróbować gdzieś indziej, no ale wkurzyło mnie to niesamowicie. Nie przychodzi ciągle potwierdzenie rejestracji, nie idzie się zalogować. Jedynie co jest ok to, to że da się skorzystać z opcji przypomnij hasło - ok zmieniam na jakieś inne, ale dalej nie idzie się zalogować.

//Edit próbował ktoś z was zrobić konto teraz? Nie wiem może to nie tylko ja mam taki problem ;o. ogólnie jakby się komuś udało, najlepiej na jakimś fake mailu, żeby mi wysłał passy na pw. Chciałem po prostu zobaczyć tylko na szybko jak się będzie grać, potem po premierze zrobię swoje (mam nadzieję !) własne już

U mnie zero problem ze stworzeniem konta

Sprawdź folder Spam na poczcie.

Cześć i czołem, pierwszy post na forum - hurray. Przejdę od razu do sedna sprawy. ogólnie przytrafiła mi się dziwna i strasznie nie zrozumiała sytuacja. Otóż chciałem sobie zagrać w neverwintera online, Schodki zaczęły się już aż przy rejestracji. problem polegał na tym, że ni cholera nie przychodziły linki z aktywacją. Założyłem 5 różnych kont, na kilku różnych domenach : gmail, hotmail itp. Odczekałem 24 godziny i kicha. W głowie się nie mieści, okej dzisiaj się udało jakimś cudem na hotmailu. Przyszedł mail , jednak co dziwne nie było linku aktywującego. Po rejestracji mnie zalogowało, dla próby wylogowałem się i spróbowałem zalogować, oczywiście jak się domyślasz drogi czytelniku - d*pa blada złe hasło :o. Okej daje przypomnienie, resetuję hasło, przychodzi mail wszystko spoko, wpisuję dokładnie nowe hasło, i co znowu? Błędne hasło :lol:. Okej powtarzam czynność jeszcze 2 razy i dalej to samo. Dwa wyjścia albo jestem tępy w cholerę i zarejestrować się już nie umiem, choć tutaj mi się udało :D, albo chcą wykończyć potencjalnych graczy psychicznie. Stawiam na to drugie.

Pozdrawiam.