Nie wiem czy dalej przeglądasz ten temat ale odpiszę ^_^...
sam wróciłem do gry po około 2 latach nieobecności i gram obecnie pierwsze 7 dni :P...
Poziom trudności w misjach do 70 lvl-a faktycznie jest niski... ale tak było zawsze poziom tej gry nie jest wygórowany jeśli chodzi o wbicie max. lvla
trudność robi się dopiero kiedy mamy robić dalsze misje jak np. Kampanię Kręgu Grozy który został całkiem nieźle "Utrudniony"
chwila nieuwagi i można dostać całkiem niezłego szota na ryj ^_^... Sharrandar tak jak był tak i jest strasznie łatwą kampanią...
Dodali nowe też "Heroiczne Spotkania" które nierzadko wymagaja więcej niż jednego gracza...
co prawda to prawda pod każdym jest napisane że przynajmniej 5 lub więcej graczy ale te łatwiejsze da się zrobić solo...
Dawne bossy które były silne teraz są... cóż do zrobienia w kilka minut... w 1 / 2 minuty każdy boss w normalnych podziemiach...
ale przynajmniej nowe kampanie trzymają dobry poziom i są "Wymagające"... lecz nie do tego stopnia wymagające aby "Płacić za grę"
Kampania żywiołów
Kampania Lodowego Wichru
Jakaś kampania w Enklawie coś tam z naszorami... zrobiłem tylko kilka pierwszych questów xD
ta kampania to jakis horror aby bili po 30.000 i mieli 1.000.000 wiec postanowiłem że wroce tam dopiero potem...
w sumie to nie wiem ile mają hp ale bije ich moim łotrzykiem za użyciem kosy 80.000 na ryj i dalej stoją xD
wszystkich kampanii nie pamiętam ale jest ich chyba z jakieś 6/7 łącznie...
dodatkowo Foundry które z jakiegoś powodu obecnie nie działa ;/... szkoda...
płatności w grze... trza pamiętać że KAŻDY element da się kupić za Astralne...
nie ma rzeczy niemożliwych do kupienia... tylko nie można oczekiwać że jest to pierwsze lepsze RGP
w którym pogramy 10 godzin i skończymy wszystko... gry podobne do tej wymagają czasu aby wszystko uzyskać...
ceny 12.000.000 Astralnych za jakiś dobry przedmiot to cena w miarę niska patrząc na możliwości zarobku...
osobiście mogę zarobić po 100k / 150k dziennie nie mając jeszcze dostępu do Epickich podziemi...
co więcej jak chyba kazdy wie 500 AS to 1 ZEN więc 500.000 AS to Vip na miesiąc...
za Vip-a na miesiąc masz 30 kluczy i szansę że wydropisz fajne przedmioty ze skrzynek + inne korzyści...
wystarczy tylko zarobić te pierwsze 500k czyli około tygodnia pracy
wracając do gry jestem bardzo "uszczęśliwiony" zmianami które wprowadzili ![^_^ ^_^]()
wcześniej nabiłem 500 godzin w grze teraz myślę że nabiję kolejne 500 x 4
10.000 Astralnych z 2 dziennych podziemi ( polecam podwieżę tylko 5/10 minut pracy )
10.000 Astralnych za Uroki z zrobionych podziemi ( nie opłaca sie kupować woreczków z AS lepsze są uroki i sprzedać je na targu )
30k/40k z dropu z robienia kampanii itp. Sharrandar i Grozy zawsze sypnie jakimiś urokami po 1/2/3/4k
a zrobienie Sharrandaru i Grozy to tylko z 30 minut pracy...
mamy już godzine granie i zarobione 60.000 Astralnych : D tylko potrzebny dobry wierzchowiec do tego oraz znajomość gry...
Dodatkowo po godzinnym robieniu wszystkich questów zawsze można porobić coś jeszcze w grze i dorobić sobie ![^_^ ^_^]()
taki krótki poradnik jak zarabiać Astralne... : D
jeśli chcesz możesz napisać do mnie w grze ;x... albo na Steam...
moja stara postać zarezerwowała sobie mój nick "Tobi" więc gram pod nazwą "Aria" wiec jak chcesz mozesz dodać:
PanTobiPL@Gmail.com albo pisać PW do "Aria" :D...
jeśli ta gra przetrwałą tyle lat i jeszcze się rozwija... to wytrzyma też kolejne lata...
tym bardziej że jak jeszcze grałem to nie do pomyślenia było aby w Enklawie było aż tyle instancji z aż tyloma graczami ![^_^ ^_^]()
więc jednym słowem gra się raczej rozwija i ma coraz więcej graczy ![:D :D]()
//ObiWan - dalej da się zdobyć wszystko... tylko czasami wymagania są absurdalne :D...
jak np. zdobycie... hmm "Dusz Wiatru" nie wiem jakby to nazwać... ale...
Zbierz 100 dusz wiatru... dropią one losowo z Heroicznych spotkań na mapie z kampanii wiatrowej ![:D :D]()
ostatnio dropiłem przez godzinę i tylko 17 wypadło xD a miałem patyka wiatrowego który zwiększa szanse na drop o 100%
całe szczęście jeszcze 2 ładunki na nim zostały a kijki nie sa drobie bo około 40/50k za sztukę i ma się 4 ładunki na łącznie 2 godziny...
dla niektórych wydanie 12kk na najlepszego mounta w grze pewnie jest wydatkiem... ale nie zmienia faktu że się da
!