Neverwinter

Witam

ściągnąłem jakiś czas temu te mmo pomimo iż jestem wielkim fanem neverwinter nights samo mmo trochę mnie zawiodło nie wiem czy tylko ja tak mam czy może Wy też, ale ( grając wojownikiem) brakuje mi np. w normal attacku lpm tego że skupia się tylko na 1 przeciwnku i mając do okoła siebie kilku- kilkunastu nie mamy szans zwłaszcza(tera,raiderz itp jest zupełnie inaczej) gdy skile ładują się po 10 sek+ pomimo tego non targetu robi się lekki target... nie sądzicie że ta gra jest "trudna" ? Robiąc misje ( mam 9 lvl ) np. zabić Karzdova ( chyba tak miał na imię) musiałem nie mało się napocić aby w ogóle do niego dojść a walka z nim to już w ogóle... nie wiem może coś źle robię ?

U Was też normalne są lagi w mieście ? Można jakoś włączyć licznik fps ?

Lagi w mieście tak, są - to nie jest nic dziwnego.

O liczniku FPS nie wiem :) Masz frapsy itd. to korzystaj.

A jak nie potrafisz zabić bossa z 9 lvla to po prostu cienias jesteś ;D

Nie chodzi o to że nie potrafie bo go zabiłem, ale zbyt monotonnie dla mnie ta walka wygląda walnę 3 skile i dobijanie mieczem i ucieczka przed jego obszarówkami i tak wkółko niby w każdym mmo tak jest ale tutaj jakoś zbytnio mi się nie widzi może non targety mi się przejadły ?

Dungeony są ciekawe, potem zobaczysz, że jest coraz ciekawiej ;)

Obczaiłem FPS i PING: otwórz chat (enter) i wpisz: /netgraph 1 (albo 3 chyba można wpisać, działa chyba tak samo) aby wyświetlić informacje odnośnie przesyłu danych (np. ping) i /showfps 1 aby pokazać FPSy. netgraph wyświetla się w lewym dolnym rogu, FPSy zaś w prawym górnym.

Pozdrawiam ;)

Gra powinna być trudna. Wykonanie danej czynności powinno być wyzwaniem, a nie zabawą w piaskownicy. Masz dopiero 9lvl nie oczekuj Bóg wie czego na tym etapie. Zapraszam do Epic T2 / Never Castle wtedy zmienisz zdanie.

Nie chce zakładać nowego tematu więc napisze tu, czy w NWO można zrobić łucznika?? bo ja tego nie rozkminiam :D

Nie, nie ma takiej klasy. Jest za to rogal, który może do woli rzucać sztyletami. Może nie łucznik, ale zawsze coś :D.

Jakaś klasa/rasa będzie dodana jeszcze bo jest na nią miejsce ,podobno łucznika mają dodać po/przy oficjalnym starcie gry.

Jakaś klasa/rasa będzie dodana jeszcze bo jest na nią miejsce ,podobno łucznika mają dodać po/przy oficjalnym starcie gry.

Mysle ze lucznik bd na 30 lvl z zlodziejka, przejscie takie ale moge sie mylic, narazie jest tylko jedna droga. Ja troche zawiodlem sie na feastach po zdobyciu 30 lvl nie mozna rozdawac w czesniejszych kolumnach ;/

Dlatego trzeba uważać i rozmyślnie rozdawać featsy ;)

Też trochę zle rozdałem czytając buildy innych na jakichś stronach - czyli po prostu trzeba samemu dochodzić co oznacza że bedzie nas czekał reset skili/druga postac ^^ .Curenor - opis skila a rzeczywistość to 2 różne rzeczy , wszystko zależy kto jak gra i co preferuje ,ja np dałem na rogalu 3 pkt w flury a nie korzystam z tego bo nie pasuje mi ten skil do mojego sposobu gry - a mialo byc tak pieknie :D .

Dużo osób krzyczy że swtor to nie f2p ale tam reset drzewka jest za darmo - levelujesz postac na drzewku pve - pvp kręcisz na drzewku pvp :D i robisz to ile razy chcesz za free - tu wymyslili sobie reset za kasę - ja i wielu innych pewnie zrobi 2 postać niz wyda zl to na - zresztą sposoby kupienia zen sądla mnie czarną magią -co widzialem to tylko w jakichs sklepach mozna kupic na terenie usa -a gdzie prepaidy,paypale itd ?(chyba że są a ja zle szukałem).

Lepsze Skill Reset w shopie nizeli Armory i Weapony, a Zen mozesz kupic za Astral Diamonds ktore sie zbiera za Dungeony i Skirmishe jezeli dobrze pamietam a jak nie to prosze o prawienie mnie w kazdym badz razie ta gra nie jest p2w :)

Lepsze Skill Reset w shopie nizeli Armory i Weapony, a Zen mozesz kupic za Astral Diamonds ktore sie zbiera za Dungeony i Skirmishe jezeli dobrze pamietam a jak nie to prosze o prawienie mnie w kazdym badz razie ta gra nie jest p2w

jakie p2w??? moze podasz chociaz 1 powoad dla ktorego gra jest p2w?? bo masz slabego kompa ??czy neta??

w is nie ma nic co wplywa an rozgrywke do tego za walute z gry mozna kupowac zen wiec to juz 1 rzecz dla ktorej gra nie jest p2w ,....to ze zle rozdales staty to twoj problem nie innych .

Źle przeczytałeś. On napisał że ta gra nie jest p2w :P

ja mam 24lvl i powiem ci że też mi nie jest łatwo myśle nad zmianą klasy , gdyż w pvp jestem ciota xD , a w pve głównie sam jade ale jak ide ekipą jest to samo .

Mam krasnoludka z tarczą :)

ja mam 24lvl i powiem ci że też mi nie jest łatwo myśle nad zmianą klasy , gdyż w pvp jestem ciota xD , a w pve głównie sam jade ale jak ide ekipą jest to samo .Mam krasnoludka z tarczą

Ameryki nie odkryłeś, NWO musi jeszcze wiele popracować nad balansem

Tricster jest OP, co do tego nie ma wątpliwości, Tanki to d*pa nie Tanki, bo nie potrafią przytrzymać aggro, które rzuca się na innych kompanów, Wizard, który jest bardziej controlerem, niż DPS'em, Cleric, który heala z prawdziwego zdarzenia dostaje na 40 lvl, wcześniej to śmiech na sali, najbardziej zrąbali moim zdaniem Great Weapon Fightera, nie dziwne, ze gra nim najmniej osób

Ameryki nie odkryłeś, NWO musi jeszcze wiele popracować nad balansemTricster jest OP, co do tego nie ma wątpliwości, Tanki to d*pa nie Tanki, bo nie potrafią przytrzymać aggro, które rzuca się na innych kompanów, Wizard, który jest bardziej controlerem, niż DPS'em, Cleric, który heala z prawdziwego zdarzenia dostaje na 40 lvl, wcześniej to śmiech na sali, najbardziej zrąbali moim zdaniem Great Weapon Fightera, nie dziwne, ze gra nim najmniej osób

Bo Wizard to nie miał być DPSem, poza tym rzadko kiedy magowie są DPSami, częściej casterami lub po prostu Damage Dealerami, redaktor portalu nie zna pojęć, śmiech :)

A będzie wprowadzona inna klasa magiczna (nie pamiętam nazwy) której zadaniem będzie bicie tons of damage, łucznika teraz nie wprowadzą ^^,

Witam

ściągnąłem jakiś czas temu te mmo pomimo iż jestem wielkim fanem neverwinter nights samo mmo trochę mnie zawiodło nie wiem czy tylko ja tak mam czy może Wy też, ale ( grając wojownikiem) brakuje mi np. w normal attacku lpm tego że skupia się tylko na 1 przeciwnku i mając do okoła siebie kilku- kilkunastu nie mamy szans zwłaszcza(tera,raiderz itp jest zupełnie inaczej) gdy skile ładują się po 10 sek+ pomimo tego non targetu robi się lekki target... nie sądzicie że ta gra jest "trudna" ? Robiąc misje ( mam 9 lvl ) np. zabić Karzdova ( chyba tak miał na imię) musiałem nie mało się napocić aby w ogóle do niego dojść a walka z nim to już w ogóle... nie wiem może coś źle robię ?

U Was też normalne są lagi w mieście ? Można jakoś włączyć licznik fps ?