New Age Gaming Zone - NOWY WYMIAR Let's Play'ów!

Link do kanału:

http://www.youtube.c...ewAgeGaMingZoNe

Co nagrywasz:

Aktualne serie:

a) Sirokko:

-Grid 2

-Minecraft na modach FTB

-Grand Theft Auto: San Andreas

-The sims 3

-Co z tym modem!?

B) Duster

-Grand Theft Auto III

-Indie Play Games

-FIFA Manager 13

c) Multiplayer:

-Terraria CO-OP

-Serwer SMP

Osiągnięcia:

- Myślę że osiągnięciem możemy nazwać bardzo wysoką oglądalność poradników na naszym kanale

- Myślę że partnerstwo TGN to także osiągnięcie godne uwagi

- Fuzja kanałów: Duster96v i NewAgeGamingZone(Sirokko)

Opis:

Dwóch graczy! Dwa style gry! Dwa style nagrywania! Jeden Kanał! New Age Gaming Zone! To nasza strefa!

Sirokko - Od dziecka interesuje się tematami związanymi z grami komputerowymi. Używam do tego wyłącznie blaszaka.

Duster - W wieku 3-4 lat stawiałem swoje pierwsze kroki odpalając sam sobie jakieś minigierki na moim PC. Od dwóch lat posiadam PS3. Moim zagrajmerskim marzeniem jest nagrać Serie klasyki z Diablo oraz Heavy Rain. Myślę, że się spełni...

Wszedłem z rana do kawki, żeby sobie spojrzeć co jest niby nowym wymiarem let's play'ów i niestety zawiodłem się :< Mikrofony i obróbka dźwiękowa może spoko, ale tak, odpaliłem sobie Closure i ciągłe "no i i tak (...), no i tutaj (...), no i tak (...)", które po jakimś czasie mnie zaczęło irytować sprawiło, że postanowiłem odpalić filmik drugiego chłopaka. Odpalamy GTA i co słyszymy? "K***a, k***a, ja pi*****e, k***a". Dobra, dość. Nowy wymiar gamingu? Odpaliłem Grida i też musiałem chyba specjalnie trafić na moment z bluzgami. Jak taki ma być nowy wymiar wypowiedzi, to ja dziękuję :< Dodatkowo wykorzystajcie bardziej fakt, że nagrywacie na jeden kanał we dwóch. Więcej co-opów, one powinny dominować, a nie singlówki dwóch osób.

Widzę, że kompletnie nie zrozumiałeś sloganu reklamującego mój kanał. Nowy wymiar, nie znaczy - innowacja, bo inaczej let's play'ów nagrać się po prostu już nie da. Nowy wymiar polega na tym, że jest to kanał o dwóch odmiennych stylach nagrywania jak i samej rozgrywki.

Poza tym... krótki slogan, a przyciągnął cię bez problemu...

Ileż ja widziałem kanałów prowadzonych przez dwie osoby, które prezentowały różny poziom nagrywania, rozgrywki czy charakteru. Nic nowego w tym nie ma. No i reklamującego "mój" kanał? A nie wasz? A slogan fakt, przyciągnąć może i przyciągnął, ale pozostawił niesmak. Pozdrawiam.

Tak jak wawrzyn pisze . Dodam do tego że powoli zaczyna mnie to irytować . Każdy nowy post na temat YT właśnie wygląda tak samo " nowy wymiar " , " tego jeszcze nie było " , skończmy z komercją " , i tego typu texty. Wbijasz a tam oklepane gameplaye z komercyjnych tytułów , prowadzenia w sposób identyczny jak 1kk+ inych... Co z tego że tytuł przyciąga kiedy na wejście już macie za nadużywanie " sloganów " dużego minusa . Oszukujecie oglądającego od samego początku ....

T4l4r, oszukujemy? Kurde... gościu, znasz się choć trochę na jakimkolwiek marketingu? Oglądając reklamy też nie kupisz proszku WIZIR, bo on ci tak nie dopierze jak na reklamie... ? naprawdę żałosne. Nie podoba się? nikt nie kazał wchodzić, masz jakieś uwagi? Proszę, napisz! Chętnie poprawię to co jest źle. Ale jak masz marudzić, to idź gdzieś indziej...

Hmm widze że spinka on . Spokojnie bo ci żyłka pęknie . Uwagi już ci wawrzyn wytknął + dodałem to co myśle od siebie . END topic

Powiem wam Panowie (Duster i Sikor), że oboje reprezentujecie bardzo ubogi poziom zachowania. Przechwalanie się "Poza tym... krótki slogan, a przyciągnął cię bez problemu..." są mega żałosne, tak samo jak ten tekst z Wizirem. Nie o to chodzi zeby kogos zwabic zeżreć gówno apotem cieszyc sie ze ktos je zeżarł i zbeształ was w całej wiosce. Chodzi o to, żeby ktoś zeżarł wasze gówno i wychwalał jego smak. A tak pozostał po was gówniany posmak, każdy ma was za debili i w ogole pozdrawiam.

Każdy? To na tym forum wszyscy użytkownicy to WSZYSCY ludzie? Skądś tych subów się wzięło. Oglądalność też chyba wskazuje na to, że komuś się to podoba. A jeżeli wam się nie podoba, to napiszcie co, ja chętnie to poprawię :) Poza tym, żadnej spiny nie ma. Chcę robić jak najlepszy materiały i do tego dążę, że to mi nie wychodzi to niestety... Idealny nie jestem. Ale serio jak chcecie hejtować to powiedzcie co jest źle. Naprawdę chętnie poprawie błędy jakie są w moim nagraniach :)

Pozdrawiam i mimo wszystko dziękuję za zainteresowanie :)

ale co z tego jak wam ktos napisze krytyke jak Wawrzyn lub T4l4r jak wy zaczniecie go jechac :D

Czy ja kogokolwiek obraziłem? Oni podali krytykę, dotyczącą założonego tematu, nie kanału.

Jutro tj. 25.06.13 zostanie opublikowany ciekawy materiał. Dokładnie o godzinie 19:00! Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie! Może być przy nim sporo hejtu, ale jeżeli ktoś zrozumie materiał to może i nawet się uśmieje :)

REFRESH!

Wróciłem z wakacji, a wraz z tym powrót FIFA Manager 13 A także kolejny odcinek SMP Zapraszam bardzo serdecznie!

Jakieś streamy planujesz, np. z GTA: SA Multi ?

Streamy przy takiej ilości widzów są nie najlepszym pomysłem. Poza tym mój internet mi na streamowanie nie pozwala...

REFRESH!

Zapraszam na audiorelacje ze spotkania we Wrocławiu z Tivoltem!!!

REFRESH!!

Codziennie FIFA Manager 13! Zapraszam serdecznie fanów piłki nożnej! I nie tylko!

Refresh!

Godzinny special z okazji 50 odcinka jednej z serii! Zapraszam!

REFRESH!

Materiały z kamerką! Nowa seria: Don't Starve!

REFRESH!

Zapraszam na relację z Fantasy Expo 2013 Wrocław!!! :