Siemka. KIlka pytań od gracza, który myśli o grze
1. Czy w wowa pogram sobie za darmo ?
2. Ile ludzi gra na podanym przez Ciebie serwerze?
3. Czy grając samemu można jakoś zacząć i coś tam osiągnąć ?
1. Pierwsze miesiące na pewno nie, chyba ze będziesz siedział 24/7 - ale i tak lepiej iść na kilka dni do pracy, jakieś ulotki poroznoscić i mieć te pierwsze miesiące spokoju. Gold sam zacznie przychodzic z czasem.
2. Masz od tego przynajmniej kilka stron ze statystykami.
3. Można, jest bardzo dużo kontentu, ale wiadomo że wszystko lepiej robi się w drużynce - wtedy jesteś w stanie uniknąć głupoty, czy zwyczajnie szybciej do czegoś dojdziecie. Z losowymi ludzmi to roznie bywa
Polecam Defias Brotherhood. Sam gram na 2 realmach, Vek'nilash mam postać i tam sobie farmię golda, expię na Defias Brotherhood gdyż grają tam fajni streamerzy oraz jest to realm RPPVP. Ludzi gra dużo.
Za darmo nie zagrasz bo musisz kupić battlechest (32zł) + Legion (110zł) dalej w miesiąc możesz wyfarmić golda na tokena ale to ciężkie. (polecam zrobić to z RAFem np. ja dam Ci połowę tokena za zrobienie ze mną RAF-a, Drugą połowę powiem jak wyfarmić)
Moim wymogiem jest jedynie +17 lat wiek.
(polecam zrobić to z RAFem np. ja dam Ci połowę tokena za zrobienie ze mną RAF-a, Drugą połowę powiem jak wyfarmić) Moim wymogiem jest jedynie +17 lat wiek.
Z tego co się orientuję: jeśli on odpali abonament, to i Ty dostaniesz, więc Ten awatar z małpą januszem w sam raz Ci pasuje. Nie mówiąc jeszcze o mouncie dwuosobowym za tego rafka.
Z tego co się orientuję: jeśli on odpali abonament, to i Ty dostaniesz, więc Ten awatar z małpą januszem w sam raz Ci pasuje. Nie mówiąc jeszcze o mouncie dwuosobowym za tego rafka.
Em, to złóż mu lepszą ofertę.
Za RAF-a ludzie najczęściej dają tylko bagi+heirloomy, czasami nic a czasami kupują battlechesta, ja dokładam się do pierwszego tokena(połowe czyli obecnie jakieś 120k golda) oraz pomagam w expie postaci.
Nikogo do niczego nie zmuszam panie @Mandrah więc proszę mnie nie oczerniać.
(Poza tym Mounta już posiadam gdyż na koncie mam 3 zadowolonych RAFów.)
Em, to złóż mu lepszą ofertę.
Spokojnie możesz mu opłacić 1 miesiąc, bo i tak Tobie załaduje i tak - zawsze masz szybszy exp alta i tego mounta w kolekcji. Grałem parę miechów temu, to ludzie w gildii się tłukli o takiego "rafka" ze względu na te dwuosobowe pojazdy. Takimi układami tylko pokazujesz swoją pazerność - nic nie tracisz, a zysk masz spoko, ale dalej trzeba przecież przykombinować.
Spokojnie możesz mu opłacić 1 miesiąc, bo i tak Tobie załaduje i tak - zawsze masz szybszy exp alta i tego mounta w kolekcji. Grałem parę miechów temu, to ludzie w gildii się tłukli o takiego "rafka" ze względu na te dwuosobowe pojazdy. Takimi układami tylko pokazujesz swoją pazerność - nic nie tracisz, a zysk masz spoko, ale dalej trzeba przecież przykombinować.
Okej czyli jak na allegro widzisz kogoś kto sprzedaje tą samą rzecz za 50zł drożej to wyzywasz go od ludzi pazernych, piszesz mu że ma to sprzedać za tyle samo co inni a nawet taniej bo "i tak na tym zyska".
Okej, twoje zdanie jest takie że 120k golda za RAF-a to za mało. To daj koledze więcej, a nie czekaj nie grasz w WoW-a nie masz tyle golda i nie interesuje Cię RAF więc po co robisz spam?
Kolega może wejść na wowcenter.pl i tam poszukać kogoś na realmie na którym chce grać. Gwarantuje że nie znajdzie nikogo kto mu opłaci połowę tokena a o pełnym może zapomnieć.
Ciągle kipisz do mnie ogniem a do innych osób które oferują RAF-a na tym forum to nic nie masz. Nie wiem spotkaliśmy się na jakiejś arence czy bg? Wyrządziłem Ci jakąś krzywdę?
Dlaczego się mnie czepiasz i mówisz mi co mam robić. Jakim prawem?
Chciałbym też zauważyć że w żadnym swoim poście nie odpowiedziałeś na pytania twórcy tematu.
Po co dawać ryby skoro można dać wędkę i powiedzieć jak je łowić.
Latek to mam 20 już tylko póki co to szukam sobie pracy jak na moje warunki położenia, jak odłożę sobie jakąś kaskę to wtedy postaram się spróbować, dzięki panowie za posty i wytłumaczenie
Oczywiście za darmo pograć można, na privach. Nie będę wyjaśniał dlaczego proponuje grę na Globalu zamiast privach, bo było to wałkowane 1000 razy. Jak kolega gdzieś wyżej wspomniał. Lepiej pójść zarobić na globala niż grać w coś wiedząc że nie wszystko działa.
Okej czyli jak na allegro widzisz kogoś kto sprzedaje tą samą rzecz za 50zł drożej to wyzywasz go od ludzi pazernych, piszesz mu że ma to sprzedać za tyle samo co inni a nawet taniej bo "i tak na tym zyska". Okej, twoje zdanie jest takie że 120k golda za RAF-a to za mało. To daj koledze więcej, a nie czekaj nie grasz w WoW-a nie masz tyle golda i nie interesuje Cię RAF więc po co robisz spam? Kolega może wejść na wowcenter.pl i tam poszukać kogoś na realmie na którym chce grać. Gwarantuje że nie znajdzie nikogo kto mu opłaci połowę tokena a o pełnym może zapomnieć. Ciągle kipisz do mnie ogniem a do innych osób które oferują RAF-a na tym forum to nic nie masz. Nie wiem spotkaliśmy się na jakiejś arence czy bg? Wyrządziłem Ci jakąś krzywdę? Dlaczego się mnie czepiasz i mówisz mi co mam robić. Jakim prawem? Chciałbym też zauważyć że w żadnym swoim poście nie odpowiedziałeś na pytania twórcy tematu. Po co dawać ryby skoro można dać wędkę i powiedzieć jak je łowić.
Do nikogo nie pluję - zwróciłem Ci uwagę, że możesz pomóc bardziej i nic Cię to nie będzie kosztowało. Najwyraźniej szukasz okazji do zysku, więc czego się wstydzisz? Że ktoś Ci to napisał? Od razu wjechałeś z tekstem, że mi pewnie krzywdę na BG zrobiłeś (XD), albo że golda na koncie nie mam. Swego czasu farmiłem sporo, ale co Ci będę tłumaczył. A co do tej wędki, to sobie ją w rzyć można wsadzić. Zaczynałem grać, to też każdy "zarabiał miliony - łatwy gold", a jak przyszło co do czego, to gadali już znane wszystkim sposoby i mało opłacalne.
Latek to mam 20 już tylko póki co to szukam sobie pracy jak na moje warunki położenia, jak odłożę sobie jakąś kaskę to wtedy postaram się spróbować, dzięki panowie za posty i wytłumaczenie
Grając samemu będzie Ci ciężko w end game, a tej grze daleko do grania za friko. Masz do wyboru: farmienie godzinami, albo szybkie wyciągnięcie $$$ z portfela. Co do serwera, to zależy od Twoich upodobań. Najwięcej polaków gra na Burning Legionie (przynajmniej grało parę miechów temu).
Do nikogo nie pluję - zwróciłem Ci uwagę, że możesz pomóc bardziej i nic Cię to nie będzie kosztowało. Najwyraźniej szukasz okazji do zysku, więc czego się wstydzisz? Że ktoś Ci to napisał? Od razu wjechałeś z tekstem, że mi pewnie krzywdę na BG zrobiłeś (XD), albo że golda na koncie nie mam. Swego czasu farmiłem sporo, ale co Ci będę tłumaczył. A co do tej wędki, to sobie ją w rzyć można wsadzić. Zaczynałem grać, to też każdy "zarabiał miliony - łatwy gold", a jak przyszło co do czego, to gadali już znane wszystkim sposoby i mało opłacalne. Grając samemu będzie Ci ciężko w end game, a tej grze daleko do grania za friko. Masz do wyboru: farmienie godzinami, albo szybkie wyciągnięcie $$$ z portfela. Co do serwera, to zależy od Twoich upodobań. Najwięcej polaków gra na Burning Legionie (przynajmniej grało parę miechów temu).
Brawo wreszcie napisałeś coś co pomogło twórcy tematu, wyjechałem z tekstem gdyż się mnie czepiasz a w tematach z ofertami ani słowa od ciebie nie widziałem, skoro napisałem że mogę dać połowę tokena to znaczy że nie mogę dać więcej z różnych powodów. Oczywiście że ile bym nie dał to dla mnie zysk bo wyobraź sobie funkcja rekrutacji została tak zrobiona by każdy zyskał a nie ktoś tracił. Skoro nigdy w życiu nie widziałem żeby ktoś dawał za to więcej niż 30k golda dlaczego ja mam dać 220k golda to jest chore. Ale ty wiesz lepiej o moich sposobach i wiesz lepiej że moją wędkę mogę sobie wsadzić. Wiesz przecież wszystko.
Jest mi po prostu przykro że czepiłeś się właśnie mnie, a całość wygląda trochę tak "dałem na tacę 10 zł a osoba obok powiedziała MASZ 100zł W PORTFELU DAJ WSZYSTKO".
@p4w6i Jeśli się zdecydujesz na grę ze mną to daj znać na PW na pewno odpowiem. (możesz też zacząć samym battlechestem a potem dokupić legion, co prawda 30 dni będzie schodzić ale połowę tokena długo się nie farmi)
Brawo wreszcie napisałeś coś co pomogło twórcy tematu, wyjechałem z tekstem gdyż się mnie czepiasz a w tematach z ofertami ani słowa od ciebie nie widziałem, skoro napisałem że mogę dać połowę tokena to znaczy że nie mogę dać więcej z różnych powodów. Oczywiście że ile bym nie dał to dla mnie zysk bo wyobraź sobie funkcja rekrutacji została tak zrobiona by każdy zyskał a nie ktoś tracił. Skoro nigdy w życiu nie widziałem żeby ktoś dawał za to więcej niż 30k golda dlaczego ja mam dać 220k golda to jest chore. Ale ty wiesz lepiej o moich sposobach i wiesz lepiej że moją wędkę mogę sobie wsadzić. Wiesz przecież wszystko. Jest mi po prostu przykro że czepiłeś się właśnie mnie, a całość wygląda trochę tak "dałem na tacę 10 zł a osoba obok powiedziała MASZ 100zł W PORTFELU DAJ WSZYSTKO".
To chyba mało rafowałeś, bo to dość normalne. Podstawa to BC + mount i trening + bagi + loomy + pomoc ogólna z goldem. Bardzo duzo osób oferuje całego tokena, gdyz sami za to dostaja miesiac gry. Miejscami ludzie potrafia się bić o nowego gracza, gdyz dla nich sa to same plusy. Wiecej postaci, wiecej złota do tego miesiac gry dla dwóch osób i jeszcze mounty, pety, czy inne bzdety. Nie jest to jednak temat o tym. Ja nie uwazam Ciebie za zadna cebule czy cos - oferujesz tyle ile chcesz, jezeli komus to odpowiada to sie zgadza. Wolny wybor, zawsze ktos moze zaoferowac mniej lub wiecej. Przynajmniej cos tam dajesz, a nie udajesz ze nic z tego nie masz.
Co do tematu - ściągnij, pograj wszystkimi postaciami do 20 poziomu, sprawdz kim tam chcesz grac, co ci sie podoba, a pozniej zwyczajnie zainwestuj. Samo BC i miesiąc gry to jest ogrom. Nie doswiadczysz co prawda tego całego nowego kontentu, ale przekonasz sie jak mniej wiecej gra wyglada, co oferuje - im dalej tym wiecej i lepiej. Legionu raczej nikt ci nie kupi, na to musisz sobie zapracować sam, ale moim zdaniem warto. Pierwszy miesiąc z BC, dodatkowe dwa kupione za dolary i powinienes wyfarmic na pierwszego tokena z samego zbieractwa i zaparcia. Dodasz do tego transmogi, czy czyszczenie starych instancji i powinno sie udac bez problemu.
To chyba mało rafowałeś, bo to dość normalne. Podstawa to BC + mount i trening + bagi + loomy + pomoc ogólna z goldem. Bardzo duzo osób oferuje całego tokena, gdyz sami za to dostaja miesiac gry. Miejscami ludzie potrafia się bić o nowego gracza, gdyz dla nich sa to same plusy. Wiecej postaci, wiecej złota do tego miesiac gry dla dwóch osób i jeszcze mounty, pety, czy inne bzdety. Nie jest to jednak temat o tym. Ja nie uwazam Ciebie za zadna cebule czy cos - oferujesz tyle ile chcesz, jezeli komus to odpowiada to sie zgadza. Wolny wybor, zawsze ktos moze zaoferowac mniej lub wiecej. Przynajmniej cos tam dajesz, a nie udajesz ze nic z tego nie masz. Co do tematu - ściągnij, pograj wszystkimi postaciami do 20 poziomu, sprawdz kim tam chcesz grac, co ci sie podoba, a pozniej zwyczajnie zainwestuj. Samo BC i miesiąc gry to jest ogrom. Nie doswiadczysz co prawda tego całego nowego kontentu, ale przekonasz sie jak mniej wiecej gra wyglada, co oferuje - im dalej tym wiecej i lepiej. Legionu raczej nikt ci nie kupi, na to musisz sobie zapracować sam, ale moim zdaniem warto. Pierwszy miesiąc z BC, dodatkowe dwa kupione za dolary i powinienes wyfarmic na pierwszego tokena z samego zbieractwa i zaparcia. Dodasz do tego transmogi, czy czyszczenie starych instancji i powinno sie udac bez problemu.
Zawsze widziałem albo BC + Mount albo heirloomy albo heirloomy + bagi, nigdy wszystko naraz.
Jeżeli się zabijają to czemu nie widać ich na fundamentalnych forach takich jak mmorpg.org.pl albo wowcenter.pl. (chyba że masz na myśli panów z poza Polski)
Cieszę się że przynajmniej ty mnie nie oczerniasz jak kolega wyżej, oraz potwierdzam drugą część tego postu. Warto skorzystać ze Starter konta, warto też zaznaczyć że zRAF-ować można tylko konta których wiek liczony od stworzenia konta STARTER nie przekracza miesiąca. Oczywiście na jednym koncie Blizzard.net można mieć wiele kont World of Warcraft zarówno z najnowszymi dodatkami jak i starterowych. Progres osiągnięć, kolekcja mountów oraz petów z tego co wiem jest na całe konto blizzard.net ale postacie są już przywiązane do poszczególnych kont World of Warcraft.
Witam czy jest ktos tu jeszcze kto by pomogl nowemu "graczu" , "graczowi" zawsze mialem problem z odmiana