New Tera Online

Witam!

Chciałbym się z wami podzielić czymś co znalazłem na zagranicznych serwerach, forach etc.

Jest to serwer prywatny do gry TERA Online...

Niestety nie przetestowany przeze mnie gdyż ściągam priva do B&S Atomix..

Link macie tu (od razu przetłumaczony): KLIK

+ strona do serwera (też przetłumaczona): KLIK

Powtarzam jeszcze raz, że nie testowałem tego i nie wiem czy w ogóle działa także robicie wszystko na swoją odpowiedzialność

36 online .....hahaha to jakis fake :) i dziala pewie jak w innym tylko wyspa startowa

Poczekać na Globalną wersje a nie grać na priv gdzie nic nie działa... Zresztą poczekać do premiery a privy się pojawią ^^

Z ich wpisów wynika, że serwer idzie w dobrym kierunku. Chyba zobaczę co i jak. :)

@

Zielosnky masz może linka do instalki?

|Na dany moment może nie będzie szału ale tak samo jak z L2 po pewnym czasie prywatne serwery mogą być dobrze zoptymalizowane ;)

Jak będę miał czas to może sprawdzę. Mam pytanie bo troszki nie w temacie jestem. |Ile waży gra Tera?

Koreańska OBT TERA zajmuje 21GB :lol: i to jeszcze na dodatek wychodzą jakieś patche przez launchera koreańskiego którego ściągnąłem i niby coś tam ściąga ale nic nie czaje (krzaczki)

To na europejskim nie pojedzie?

To na europejskim nie pojedzie?

nie

To chyba sobie jednak dam z tym spokój :D

Ja jestem przeciwnikiem privów z powołania.

W kwestii Tery to czekam grzecznie na premierę i liczę że gra będzie warta czekania.

Wy chybanie rozumiecie jednej podstawowoej rzeczy...serverow priv do TERy B&S ArecheAge nie bedzie....AIon mial tylko 1 serev r, ktory i tak mial 50% ....zeby postawic serevrz tymi grami trzeba posiadac wlasna serverownie bo na kompie to nie ustoi czy to takie trudne....?

Zielosnky@ w korei TEra jzu wystartowala oficjalnie koelgo rok tem.... a client w aktualnej wersji zajmuje okolo 30 gb

Grałem na tym ruskim serwerze i jak ktoś dobrze napisał i miał rację działa tam tylko pierwsza wyspa, ludzi trochę gra fakt, ale lepiej śledzić ten projekt http://terarealm.com/

w marcu ruszają beta testy serwera ( na szczęście zostałem rozlosowany spośród 1000 kont które rozdawali :) )

Serwer będzie hulał na europejskim kliencie gry i tu nie ma mowy o jakiejś jednej wyspie czy coś.

Śledzę ten projekt od ponad roku i wiem, że ekipa która się tym zajmuję działa profesjonalnie i stara się zrobić wszystko jak najlepiej.

Grałem na tym ruskim serwerze i jak ktoś dobrze napisał i miał rację działa tam tylko pierwsza wyspa, ludzi trochę gra fakt, ale lepiej śledzić ten projekt http://terarealm.com/ w marcu ruszają beta testy serwera ( na szczęście zostałem rozlosowany spośród 1000 kont które rozdawali ) Serwer będzie hulał na europejskim kliencie gry i tu nie ma mowy o jakiejś jednej wyspie czy coś.Śledzę ten projekt od ponad roku i wiem, że ekipa która się tym zajmuję działa profesjonalnie i stara się zrobić wszystko jak najlepiej.

kolejny fake....

Wy chybanie rozumiecie jednej podstawowoej rzeczy...serverow priv do TERy B&S ArecheAge nie bedzie....AIon mial tylko 1 serev r, ktory i tak mial 50%

Do B&S jest już priv, a gra nawet nie wyszła. Co do Aiona, Inifnite Aion bł swego czasu uważany za lepszy od globa, bo grało na nim więcej osób, teraz po przejściu na F2P oficjal Aiona będzie górował, w końcu cała masa dzieciarni tam przejdzie.

Bądź sobie fanboyem, nie moja sprawa, ale jeśli już coś piszesz to pisz to z głową i dowiedz się na czym stoisz, a nie piszesz głupoty.

kolejny fake....

Po czym to sądzisz? Jakiś błąd w zdaniu popelnił? Ja Cię pocieszę jednym słowem: grałem i działa.

Teraz te privy stoją w opłakanym stanie lecz zapewne po wyjściu EU wyjdzie ich wiele z czego 90% będą niegrywalne;):):).I jaki z tego morał GRAJ NA OFICJALU ^^

po co mi ten priv skoro bedzie na nim dzialalo 10% rzeczy...? ahaha gralme na infinity i to zalosny server na , ktorym 50% rzeczy nie dzialalo wiec nie wiem co on mial do globala...

założyłem ten temat nie po to żeby wysłuchiwać idioty na temat tego, że nie lubi privów ... nie pasi ? TO NIE PISZ.. zatrzymaj to do siebie i ogólnie to ogarnij swoja pisownie...

Bladek Ty sam jesteś jakiś fake hahaha ten serwer jest w trakcie dewelopingu jeszcze. Napisałem przecież, że w marcu ruszają zamknięte testy serwera.

Grałem na tym ruskim serwerze i jak ktoś dobrze napisał i miał rację działa tam tylko pierwsza wyspa, ludzi trochę gra fakt, ale lepiej śledzić ten projekt http://terarealm.com/ w marcu ruszają beta testy serwera ( na szczęście zostałem rozlosowany spośród 1000 kont które rozdawali ) Serwer będzie hulał na europejskim kliencie gry i tu nie ma mowy o jakiejś jednej wyspie czy coś.Śledzę ten projekt od ponad roku i wiem, że ekipa która się tym zajmuję działa profesjonalnie i stara się zrobić wszystko jak najlepiej.

Chciałem napisać ,To widzimy się na testach:) jednak właśnie wszedłem na stronę a tam... " This Project is paused! Regards"

PS. to nie ty założyłeś gildię Fairy Tail? :)