NewAgeGamingZone - Cierpliwości panowie... Tylko to jest nam potrzebne!

Witam was bardzo serdecznie!

Dokładnie pierwszego października 2012 roku miało miejsce otwarcie NAGZ. Około 1000 subów, około 100 tysięcy wyświetleń. Ciągła nadzieja na to, żeby dać widzowi to, co zamierzaliśmy od początku. Żeby widz wchodząc na nasz kanał miał wybór. Dwa style: Spokojny i chaotyczny. Chcieliśmy, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Dużo prób, dużo błędów, mało sukcesów. To ostatnie należy teraz zmienić! Dlatego bardzo serdecznie zapraszam was na nasz kanał. NewAgeGamingZone! To miała być nowa era, ale ta era zacznie się, kiedy zbudujemy społeczność, która będzie chciała jej rozwoju. Nowy wymiar let's play'u nie ma prawa bytu bez dużej ilości widzów, którzy systematycznie odwiedzają kanał. Myśleliśmy, ze się tak da, niestety z racji błędów jakie popełniliśmy, z 1000 osób, większość jest nieaktywna. To nasza wina! Ale tak ma już nie być! Chcemy coś dać od siebie, ale chcemy też coś dostać. Komentarze, łapki, wyświetlenia. To coś, co nas napędza, co pokazuje, że na polskim YouTube jesteśmy coś warci. Niestety cały czas jesteśmy szarakami jakich jest tysiące. Wiele osób mówi, że na let's play'ach nie da się już wybić. Co znaczy wybić w dzisiejszym tego słowa znaczeniu? Te 1000 widzów które teraz mamy też można by było uznać za wybicie, gdyby nie były to puste suby, które dostaliśmy za to, że daliśmy im coś co szukali. Przyszli po to, podziękowali w formie suba i odeszli. Rojo, Łono Posejdona, Impossiblevloog, Urban, Bit_Abuser, MrCe - te osoby wiedzą o istnieniu naszego kanału. Te osoby w mniejszym czy większym stopniu nam pomogły, subując, łapkując, dodawając komentarze. Mówili o nas, pisali o nas. Ale co z tego? Nie ma tej społeczności która jest naszym celem. Właśnie do tej społeczności was zapraszam! Stwórzmy to wszystko razem! Tu liczy się zdanie przede wszystkim widzów, ale żeby to oni decydowali, musi ich po prostu trochę być. Zapraszam bardzo serdecznie! Mam nadzieję, że ktoś dotrwał do końca!

Zapraszam na YouTube'owy kanał NAGZ! Stwórzcie z nami NASZĄ społeczność!:

http://www.youtube.com/user/NewAgeGaMingZoNe

Społeczność tworzona jest także poprzez FaceBook'a! Zapraszam do lajkowania!

https://www.facebook.com/newagegamingzone

tak jest ,a potem sie obudzilem hehe :D

no problemo wybijesz sie na reklamie

warn_ico.png
Post nic nie wnosi do dyskusji ~umbra

Sheye, jestem za głupi na zrozumienie twojego postu...

Ale chyba chodzi o to, że nie wierzysz w sukces. Taki problem Polaków, zawsze źle, zawsze niedobrze, nic nie jest możliwe itd. Nie nie! Ja wierzę, że jest. Jak już coś osiągnąłem, to mogę osiągnąć więcej, czy ktoś mi w tym pomoże czy nie! :)

Pozdrawiam :)

Sheye, jestem za głupi na zrozumienie twojego postu...Ale chyba chodzi o to, że nie wierzysz w sukces. Taki problem Polaków, zawsze źle, zawsze niedobrze, nic nie jest możliwe itd. Nie nie! Ja wierzę, że jest. Jak już coś osiągnąłem, to mogę osiągnąć więcej, czy ktoś mi w tym pomoże czy nie! Pozdrawiam

Taki problem zapatrzonych w siebie i w swoją nadzieję ludzi, że myślą, że wszystko jest ładne, piękne, kolorowe i się uda.

Jednakże tak jak już wspomniano - filmiki są po prostu słabe. A wiadomo, ze słabego produktu nikt nie tyka. :]

Co w nich jest słabego, bo czytając wasze komentarze muszę stwierdzić, że piszecie jak 3 latki... Jeżeli coś jest słabego(a każdy kanał ma wady) to proszę o tym napisać. Na pewno postaram się to naprawić.

"Taki problem zapatrzonych w siebie" - nie jestem zapatrzony w siebie, a wiara w sukces to nic złego. Kompletnie nie rozumiem po czym stwierdziłeś, że jestem zapatrzony w siebie.

RetroStax, co mają like z fb do tego czy filmiki są słabe czy nie? Dwie całkowicie różne rzeczy

Ale to nic, jeżeli uważacie nasz kanał za słaby, to postaramy się, żeby zmienić waszą opinię

Pozdrawiam :)

Zapraszam na nową serię z Sainst Row 2, razem z Urbanem :)

Witam was bardzo serdecznie!

Dokładnie pierwszego października 2012 roku miało miejsce otwarcie NAGZ. Około 1000 subów, około 100 tysięcy wyświetleń. Ciągła nadzieja na to, żeby dać widzowi to, co zamierzaliśmy od początku. Żeby widz wchodząc na nasz kanał miał wybór. Dwa style: Spokojny i chaotyczny. Chcieliśmy, żeby każdy znalazł coś dla siebie. Dużo prób, dużo błędów, mało sukcesów. To ostatnie należy teraz zmienić! Dlatego bardzo serdecznie zapraszam was na nasz kanał. NewAgeGamingZone! To miała być nowa era, ale ta era zacznie się, kiedy zbudujemy społeczność, która będzie chciała jej rozwoju. Nowy wymiar let's play'u nie ma prawa bytu bez dużej ilości widzów, którzy systematycznie odwiedzają kanał. Myśleliśmy, ze się tak da, niestety z racji błędów jakie popełniliśmy, z 1000 osób, większość jest nieaktywna. To nasza wina! Ale tak ma już nie być! Chcemy coś dać od siebie, ale chcemy też coś dostać. Komentarze, łapki, wyświetlenia. To coś, co nas napędza, co pokazuje, że na polskim YouTube jesteśmy coś warci. Niestety cały czas jesteśmy szarakami jakich jest tysiące. Wiele osób mówi, że na let's play'ach nie da się już wybić. Co znaczy wybić w dzisiejszym tego słowa znaczeniu? Te 1000 widzów które teraz mamy też można by było uznać za wybicie, gdyby nie były to puste suby, które dostaliśmy za to, że daliśmy im coś co szukali. Przyszli po to, podziękowali w formie suba i odeszli. Rojo, Łono Posejdona, Impossiblevloog, Urban, Bit_Abuser, MrCe - te osoby wiedzą o istnieniu naszego kanału. Te osoby w mniejszym czy większym stopniu nam pomogły, subując, łapkując, dodawając komentarze. Mówili o nas, pisali o nas. Ale co z tego? Nie ma tej społeczności która jest naszym celem. Właśnie do tej społeczności was zapraszam! Stwórzmy to wszystko razem! Tu liczy się zdanie przede wszystkim widzów, ale żeby to oni decydowali, musi ich po prostu trochę być. Zapraszam bardzo serdecznie! Mam nadzieję, że ktoś dotrwał do końca!

Zapraszam na YouTube'owy kanał NAGZ! Stwórzcie z nami NASZĄ społeczność!:

http://www.youtube.com/user/NewAgeGaMingZoNe

Społeczność tworzona jest także poprzez FaceBook'a! Zapraszam do lajkowania!

https://www.facebook.com/newagegamingzone