Jako, że to jeden z moich pierwszych postów na forum i od razu czegoś od was chce, to żeby nie było, poudaję chwilę miłego i się przywitam:
Hej wszystkim! ^^
A teraz do meritum.
Niedawno wróciłem do LoL'a, jeśli w ogóle można nazwać to powrotem, bo ostatnim razem, czyli jakieś 8-9[?] miesięcy temu wbiłem ten 7 level chyba i skończyłem się bawić. Tym razem mam zamiar zagościć na dłużej, przynajmniej w wakacje. No i tutaj dochodzę (bez skojarzeń), do meritum meritum, mianowicie szukam jakiegoś Mastera/Senseia/Mistrza/Prohejtera albo po prostu doświadczonego gracza, który przyjmie pod swe skrzydła nowego, nieogarniętego nooba (czyt. szukam kogoś, kto odpowie na cholernie proste pytania na skajpie/timspiku/gg/stimie/ixfajer/whateva, podpowie coś, zagra czasem jakiś meczyk, ogólnie wprowadzi w "tajniki" LoL'a). Myślę, że nie będzie problemów, mam to prawie 18+, jakiś tam poziom intelektualny posiadam (wprawdzie nieduży, ale jest), do tego jestem po mutacji, lubię chińskie żarcie, piłkę nożną, jeździć rowerem po rondach i nie znoszę, kur*a, golonki. Kandydatury składajcie na PW, CV + 3zdjęcia, list motywacyjny i jakieś gg, czy coś, żeby się konkretnie zgadać.
Pozdrawiam