Newbie - pytanie dotyczące Scout'a (Zwiadowcy)

Witam wszystkich. Tak jak w temacie. Mam do was kilka pytań dotyczących klasy Zwiadowcy.

1. Która rasa jest najlepsza ? (Chodzi mi przede wszystkim o raciale)

2. Jak wygląda gra na niskim poziomie ?

3. Czy posiadamy jakiegoś pet'a, który pomaga nam w zabijaniu mobów ? (Coś ala WoW'oski Hunter)

4. Jak wygląda kwestia PvP ? czy Zwiadowca posiada dużo skilli stunnujących, spowalniających bądź powodujących efekt np: bleeding'u (krwawienia) ?

5. Czy bez zaglądania do IS da się przeżyć ?

I na razie to było by na tyle. Zresztą, jeśli będę miał wątpliwości, to dopiszę jakiegoś posta.

3. Czy posiadamy jakiegoś pet'a, który pomaga nam w zabijaniu mobów ? (Coś ala WoW'oski Hunter)

4. Jak wygląda kwestia PvP ? czy Zwiadowca posiada dużo skilli stunnujących, spowalniających bądź powodujących efekt np: bleeding'u (krwawienia) ?

Cash Shop + brak lagów i da radę a opisy skilli to czytasz na stronach.

5. Czy bez zaglądania do IS da się przeżyć ? (zapomnij minimum 200zł na runy i nie będziesz mocny, w zasadzie to minimum do gry, a jak chcesz coś ugrać na pvp to licz z 600+ zł) + wysoki online

Witam wszystkich. Tak jak w temacie. Mam do was kilka pytań dotyczących klasy Zwiadowcy.

1. Która rasa jest najlepsza ? (Chodzi mi przede wszystkim o raciale)

2. Jak wygląda gra na niskim poziomie ?

5. Czy bez zaglądania do IS da się przeżyć ?

I na razie to było by na tyle. Zresztą, jeśli będę miał wątpliwości, to dopiszę jakiegoś posta.