Newbie Tera online

Jak populacja?

Na jakim serwerze powinienem grać? chodzi mi o to by była chociaż jedna 'pl' gildia

Czy gra jest p2w?

Czy warto zaczynać w to grać? opłaca sie?

Myśle nad Terą bo jest jeszcze w miare świeża a ludzie sobie chwalą... Jest non target co też mi sie podoba.

Matko, cały czas te same pytania, to się chyba nigdy nie skończy :D

Populacja spora, nie ma nudy i zawsze kogoś spotkasz na "expowiskach" ;)

EU KIllan PvP, jest kilka polskich aktywnych gildii

Gra nie jest p2w

Pewnie, że warto.

Skoro chcesz zacząć to zapraszam do nas ja też zaczynam ale dzisiaj jak by co to pisz pw.

Tera bez p2w? od gameforge? jest jakiś inny wydawca czy miałeś na mysli gf?

Dokładnie tak, chodzi o wersję od GF ;)

Jest to chyba jedyna gra od tego wydawcy która ma słuszny IS ;)

W ostatnich miesiacach GF sie poprawil. Moze nie jest idealnym wydawca, ale chociaz teraz nie wieje nuda. Zaś IS wogole nie wplywa na rozgrywke.

Jesli chcesz zaczac przygode do zapraszam do gildii Arrancars i spolecznosci Novasociety. Pomozemy i wszytsko wytlumaczymy. Posiadamy swoj prywatny ts3, oficjalny ts3 novasociety ( aktualnie tutaj urzedujemy ), oraz forum.

Czy rasa ma jakiś wpływ na klase? jakieś dodatkowe bonusy od danej rasy? Planuje grać berserkerem czy bede miał problem ze znalezieniem party?

Każdy DPS ma problemy z party , ponieważ jest ich dużo, brakuje Lancerów oraz klas leczących ( cleric i mistic )

Nie rozumiem czemu jest mało lancerów, przecież to jest jedna z najlepszych klas na PvP , jeśli się potrafi grać oczywiście.

W dodatku lancer daje wg mnie najwięcej funu z gry, również tej PvE :)

Niestety ludzie idą na łatwiznę, ponieważ DPSem każdy umie grać , a żeby grac tankiem czy klerem trzeba używac już rozumu bo błędy potrafią zabić całe party , gdzie na endgame jeden błąd i całe pt ded. A DPS, spray and pray ile wlezie, a tank nie się martwi jak utrzymać agro na sobie .

Myśle nad berserkerem ponieważ od zawsze grałem dpsami w mmorpg. W dodatku fajnie sie prezentuje :) ale ponawiam pytanie co do rasy i klasy. Rasa ma wpływ na klase?

Tzn tak, każda rasa ma swoje skile rasowe, jednak na endgame się ich nie używa, osobiście nie używałem ich ani razu :D
Ja polecam ci dla berka Elinke, Fajnie wygląda mała dziewczynka z wielkim toporem , dodatkowo elinka ma najszybsza animacje w grze co jest udowodnione , w skrócie szybciej wykonujesz wszystkie skile.

Jeśli chodzi o klasy typu ranger czy warrior, koniecznie castanic , ponieważ tam chyba jest jakiś passyw rasowy do crita , jednak dla berka elinka.

Kurcze, widzę że ostatnio jakiś duży popyt na ten tytuł. Może i ja się spróbuję wkręcić.. Popori Lancer lub Priest będzie fajny B)

Napisze tak. Kazdy gra tym czym lubi. Nikt nikomu nie powinien nic narzucac. Mamy czerpac radosc z gry. U mnie w gildii niczego nie narzucilem i ludzie nie narzekaja.

Jak populacja?

Na jakim serwerze powinienem grać? chodzi mi o to by była chociaż jedna 'pl' gildia

Czy gra jest p2w?

Czy warto zaczynać w to grać? opłaca sie?

Myśle nad Terą bo jest jeszcze w miare świeża a ludzie sobie chwalą... Jest non target co też mi sie podoba.