Witam. Poszukuje osoby/osób do wspólnej gry w Newerwinter. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie z tą grą , nie jest one zbyt duże(42lvl).Więc każda chętna osoba mile widziana.Chętnych proszę o kontakt tutaj pod postem albo przez gg.
Newerwinter Online
Jedyne co mogę napisać o tej grze. Przedział PvE śmieszny i nawet , nawet do max. level'u. Potem dochodzi PvP aktywne TYLKO na Max. Lev. lub 20-., które jest PEŁNE P2W'inerrów. Nie polecam tej gry w zupełności więc nie brnij w to dalej bo można powiedzieć, że osiągnąłem tam wszystko i serio jest mega dużo Fun'u, ale potem ta gra to będzie kamień na szyi.
Przykro mi to mówić lecz ta gra umarła..producenci ją zabili jest to czyste P2W... na PvP nie ma nikt szans no chyba, że gra paladynem zabraną postacią statystyki i dodano je tylko Paladynowi(nie pamiętam które dokładnie)
Heh... serio was nie rozumiem... autor pyta sie o graczy, nie o opinie na temat gry (ktore sa dziwne i przesadzone tak ze 100 razy). Gra jak gra - czy jest p2w? Dla dzieci ktore nie ogarniaja rynku to moze i owszem. Ale dla normalnych graczy to nawet lepiej ze cena za rzadki drop jest wieksza. A czy mozna p2w nazwac cos co bez problemu, po prostu za gre z czasem nazbierasz? A co do statystyk paladyna.... powiem tyle - smiech na sali, bo to po prostu zwykly tank - zero dmg, slaby heal (widzialem chyba tylko 1 (!!!) paladyna pod leczenie ktory leczyl wiecej niz ja klerykiem). I to nie jest problemem, a to ze dwoch ogarnietych wizardow moze zatrzymac dowolne klasy w dowolnej ilosci. A jak za plecami beda mieli jeszcze kaplana, a przed soba jakiegos warriora to nawet cala druzyna paladynow sie nie przedrze. Ba, nawet nie zarysuja niczyjej skory (no, moze tego warka co sie rzuci w wir walki, ale od tego jest kleryk). Chyba ze wbijasz sie lotrzykiem w paladyna to smiech na sali - efekt taki sam jakbys wizardem nie uzywal CC . Wiec nie, na pewno paladyni nie sa tacy OP jak to ich malują. I mowie ci to jako fan tego uniwersum, ktory w ta gre gral od bety. Po prostu niektorzy (glownie ci co nie umieli sie dostosowac) zebrali od nich bęcki i teraz wylewają żale jaki to OP ich nie pokonal... Ja mainuje kleryka i jak team ogarnia po co jest kleryk to na mojej zmianie nikt nie ginie (wtedy najczesciej jest lament ze kleryk op)... co innego jesli kazdy sie rozbiega z kilometr od siebie i wez tu efektywnie lecz... Paladynem sie gra podobnie - jak team sie zbierze przy nim to sa nie do ruszenia... chyba ze mag powali wszystkich na ziemie, a reszta wywali caly dps jaki maja - wtedy z druzyny nie ma co zbierac. A zwlaszcza z paladyna.
Co do graczy - jesli aktualne to moge pomoc (choc nie bede nowej postaci zakladal bo brak slotow) w questach czy cos
No widze jedna osoba zrozumiała temat Powiedzcie , która gra nie opiera sie na wrzucaniu kasy ?? Ja chce sobie pograć w przerwie od pracy, nie licze na top10. Gram dla zbicia czasu
Loor mozna prosić o nick napewno skorzystam z pomocy bo jednak łotrem gra sie "dosyć" ciezko
A co do ludzi szukam dalej chetnych osob
Witam. Poszukuje osoby/osób do wspólnej gry w Newerwinter. Jeżeli chodzi o moje doświadczenie z tą grą , nie jest one zbyt duże(42lvl).Więc każda chętna osoba mile widziana.Chętnych proszę o kontakt tutaj pod postem albo przez gg.