Newscome War Thunder

Siema piloci (o ile przeglądają to latający użytkownicy)

Dla osób ktore dawno grały i osób które graja ale nie szukają newsów

nowy patch 1.33 przyleci niedługo i wprowadzi potężne zmiany w mechanice gry

chętnych zapraszam tutaj War Thunder Patch 1.33 note

Widzimy się w grze!

Super! A niedługo to jak długo?

na serwerze DEV już jest ale ludzie skarżą się na mase bugów i gigantyczne spadki FPS więc niestety ale poczekamy... dodadzą armor więc mechanika trochę się zmieni

Fajnie, już nie mogę się doczekać, nigdy nie miałem spadek w fps, gram na full ze 36-50fps i nie narzekam.

nie no ja nie mówie że teraz tak jest ja mam 60-75 ale w tym patchu na dev serwerze są ogromne spadki przez bugi pewnie

W jakim sensie armor? Będzie pasek życia? oO

nie ;p poczytaj patch log ma byc cos jak w WoTcie czyli np od boku masz 50 a z tyłu 20 "armora" nie wiem jakie będą wartości pewnie beda podane w milimetrach ;pp tak to zrozumiałem

Pancerze pewnie będą w mm,jak to w samolotach.Ale ogólnie mi się to nie za bardzo podoba.Po pierwsze kupując nowy samolot dostaniemy tak jakby używany,o co kaman?No chyba że dołożysz więcej kasy albo kupisz za prem kaske to wtedy dostaniesz samolot gotowy do lotu.Po drugie jak się domyślam będzie więcej grindu niestety,no bo żeby odblokować modyfikacje trzeba latać samolotem,a owych modyfikacji ma być więcej,przez co będzie trzeba dłużej odblokowywać.Mam nadzieje że nie zamieni się to jak w wocie,że zamiast grać dla przyjemności to gram po to żeby punkty doświadczenia dostać i odblokować sobie nowy moduł.

wiesz teraz tez zeby wbic wszystkie mody na samolocie z np 6 tieru to trzeba sie na klepac;p

z tym samolotem urzywanym wydaje mi się że jeszcze sie o to gracze wykłuca

To chyba lepiej ze na dobry samolot musisz sie napracowac, nie chcial bym widziec low lvl'uw latajacych najlepszymy samolotami.

widzisz grałeś w WoTa? to najlepsze porównanie... ile trzeba czasami się naklepać na głupią lufę a zanim ja odblokujesz jesteś bezużyteczny

grind też ma swoje wady ale zgodzę się wiele unlocków to więcej możliwości :D

Siema piloci (o ile przeglądają to latający użytkownicy)

Dla osób ktore dawno grały i osób które graja ale nie szukają newsów

nowy patch 1.33 przyleci niedługo i wprowadzi potężne zmiany w mechanice gry

chętnych zapraszam tutaj War Thunder Patch 1.33 note

Widzimy się w grze!