Newsy. Ocena

Witam

Piszę ten temat z dwóch powodów. Z jednej strony milo mi, że moje newsy są popularne i cieszą się popularnością, jednak z drugiej strony bezkrytyczność i zero uwag sprawiają, że po jakimś czasie popadamy w rutynę i samouwielbienie (o ile tak to się nazywa). Dlatego też, proszę o kilka konkretnych słów co Wam się nie podoba w obecnym systemie pisania, co mam zmienić, co zostawić, co was interesuje, a co nie. Postaram się poprawić:) Czekam na konkretne odpowiedzi.

Mam być szczery? Do Twoich newsów poważnie, choćby nie wiadomo jak próbować, NIE MOŻNA się przyczepić :D

Są gdzieniegdzie malutkie literówki i brak spacji w niektórych zdaniach.

Tutaj na przykład odnalazłem w artykule o GW 2:

,,Jak to "coś" do cholery ulepszyć?Ujawniono także informacje nt.''

No i jeszcze coś. Mógłbyś wstawiać lepsze filmiki z gier. Pamiętam jaką kaszaną był filmik z Legendary Champions, gdzie dziesiątki razy był pokazany Critical od moba -,-'

A tak poza tym, jest świetnie.

Widziałem tylko jednego fail'a w newsie,i tylko do tego mogę się przyczepić.

Napisałeś że za grę jest odpowiedzialne jest nieznane studio Ogre engine,a to nie jest studio tylko silnik :)

News o jakiejś grze via www,a tak poza tym jest dobrze.

Wiecie dobrze, że nie posiadamy korektora, a autor czytając swój tekst nigdy nie znajdzie błędów. Przy około 30 newsach tygodniowo i 180 miesięcznie, błędy się zdarzają:)Przynajmniej, Dziękuje.

Zmieńcie wyszukiwanie mmo bo strasznie to wygląda

Zmieńcie wyszukiwanie mmo bo strasznie to wygląda

Co konkretnie wygląda strasznie? Najlepiej zilustruj to jakimś screenshotem to będzie łątwiej obczaić co i jak

tzn jest nawalone na jednej stronie dużo screenów oraz małe literki

Jeszcze mógłbym się przyczepić podpisu guru. Mógłbyś choćby rozmiar czcionki zmienić. Może to wywołać zgorszenie u dzieci które tu przychodzą.

Powiedz to Panu Sapkowskiemu, że użył tego określenia w książkach o Wiedźminie:) Ale temat dotyczył newsów, nie forum.

Osobiście zrezygnował bym z rzeczy typu ":)", czy ";)", które czasami się w newsach pojawiają, chyba, że akurat trafiłem na newsy napisane przez kogoś innego.

Zdarzają się czasem pojedyncze błędy, ale są tak rzadkie, że przyczepić się do nich to grzech.

Bądźmy szczerzy guru - przyzwyczailiśmy się do Ciebie :P

@Cree

Dzięki. Postaram się ograniczać:)

Nastawiłem się na parę krytycznych słów, a tutaj d*pa. No nic, jak tak mnie kochacie to idę dalej pisać.

Nie napisałeś niestety o wielkim Patchu w TF2 :/.

Chyba że napisałeś ,a ja tego nie zauważyłem.

E tam ja się jakoś nie mogę przyczepić do żadnego news'a (czytam każdego news'a który się pojawi). Wszystko na miejscu i na temat.

Po co zmieniać coś, co jest dobre? Odwalasz dobrą robotę na forum. Chmarus, podwyżka dla Guru.

Witam

Piszę ten temat z dwóch powodów. Z jednej strony milo mi, że moje newsy są popularne i cieszą się popularnością, jednak z drugiej strony bezkrytyczność i zero uwag sprawiają, że po jakimś czasie popadamy w rutynę i samouwielbienie (o ile tak to się nazywa). Dlatego też, proszę o kilka konkretnych słów co Wam się nie podoba w obecnym systemie pisania, co mam zmienić, co zostawić, co was interesuje, a co nie. Postaram się poprawić:) Czekam na konkretne odpowiedzi.