No cóż, mam pewną propozycję, a mianowicie, by newsy ze strony głównej zamieszczać również na forum, by dać miejsce do rozmowy na ich temat. W zamyśle wyglądało by to tak, że osoba akceptująca news na stronie głównej zakładała by taki sam temat w dziale "Nowości", a do newsa na stronie głównej dodawała by linijkę "Do dyskusji na ten temat zapraszamy na forum: "link". Tak więc oddaje pomysł do rozpatrzenia.
Newsy
Pomysł naprawdę przedni, ale mogło by to przysporzyć wielkiego spamu.
Lecz można poddać to próbie, na pewno nie jest to zły pomysł i warto choćby spróbować.
Tak, ten pomysł jest dobry, ponieważ naprawdę niewiele ludzi na stronie zamieszcza swoje komentarze pod "newsami". Mam nadzieje że się to przyjmie i będzie można trochę podyskutować !
Trochę roboty, o ile nie zapomnę, zobaczę co się da zrobić
Przy akceptowaniu następnego newsa postaram się to zrobić, jeżeli R3m4ke nie zrobi tego pierwszy.
Pomysl ok . Tylko powiedz mi kinya " niewiele ludzi na stronie zamieszcza swoje komentarze pod "newsami". Mam nadzieje że się to przyjmie i będzie można trochę podyskutować !" Po co pisac komentarz jezeli nie mamy nic ciekawego do powiedzenia i piszemy tylko ot tak , aby napisac . I czy ja wiem czy byl by spam w temacie z newsami ? Poprostu tematy i watpie ze kazdy mialby cos do powiedzenia o kazdym newsie .
A właśnie mi się wydaje, że będzie dużo osób tutaj pisać i moze być delikatny spam w tym dziale. Ale pomysł dobry i można zobaczyć jak to będzie funkcjonować.
Również uważam, że to dobry pomysł, lecz lepiej byłoby tematy zakładać tylko z niektórymi newsami. Tymi najważniejszymi, najpopularniejszymi, najciekawszymi. Jeśli będziemy z każdym newsem zakładać temat to zrobi się nie wyobrażalny spam. A pomysł będzie można włożyć między bajki.
Jak dla mnie cudnie, bowiem nie zaglądam na główną.
Na innym forum widziałem, że jest taki bot, który sam daje nowy temat za każdym razem jak pojawi się news. Może to się przyda administracji.
Ja mogę tak robić przy każdym umieszczonym przeze mnie newsie ;-). Przydałoby się do umieszczania tego nowe subforum w dziale "nowości".
Z tego co zauwazylem, zwykle dyskusje odbywają się w komentarzach newsa, więc nie wiem po co odnośnik na forum, skoro tam można przedstawić swoją opinię. Czyżby problemem był ogranicznik długości komenta do 250 znaków?
Z tego co zauwazylem, zwykle dyskusje odbywają się w komentarzach newsa, więc nie wiem po co odnośnik na forum, skoro tam można przedstawić swoją opinię. Czyżby problemem był ogranicznik długości komenta do 250 znaków?
Ten odnośnik na forum jest po to, by osoby które nie zaglądają na stronę główną, tylko na forum, żeby wiedziały o nowościach.
Dobry pomysł.Forum jest bardziej przejrzyste,lepiej się czyta,a na głównej reklamy denerwują .
Ten odnośnik na forum jest po to, by osoby które nie zaglądają na stronę główną, tylko na forum, żeby wiedziały o nowościach.
A czemu nie zagladają na główną? Jakby ich newsy ciekawiły, to by zaglądali. Dalej nie rozumiem w czym problem
No cóż, mam pewną propozycję, a mianowicie, by newsy ze strony głównej zamieszczać również na forum, by dać miejsce do rozmowy na ich temat. W zamyśle wyglądało by to tak, że osoba akceptująca news na stronie głównej zakładała by taki sam temat w dziale "Nowości", a do newsa na stronie głównej dodawała by linijkę "Do dyskusji na ten temat zapraszamy na forum: "link". Tak więc oddaje pomysł do rozpatrzenia.