Wiem, że dla miłośników/koneserów mangi i anime, Ghost in the Shell to jedna z najważniejszych pozycji. Wiem również, że jeśli Nexon’owi nie uda się stworzyć dobrego MMORPG, to będzie to bolesna (i zapewne) kosztowna nauczka. Firma nabyła właś...
Nexon tworzy cyberpunkowego MMORPG. Nie byle jakiego, bo na podstawie mangi Ghost in the Shell
No nieźle, anime było ciekawe, teraz kolej na Nexona.
Już to widzę. Sztampowy pseudo erpeg, z otoczką jakiegoś anime, ot mi rewelacja.
Oczywiście to tylko moja prognoza. Oceniać będzie można dopiero grając, ale ja, szczerze powiedziawszy - ciemno to widzę.
Czemu ciemno to widzisz? Nexon trzyma łapę na najlepszych koreańskich produkcjach, przynajmniej na tych uznawanych przez graczy za naj. Może nie wszystkie są w moim klimacie, ale przecież nie wszystko musi się mi podobać.
Po prostu większość produkcji na podstawie "czegoś", to zwykłe sztampowe klony, które mają zachęcić nazwą.
Do tego Nexon, który moim zdaniem dobrą firmą nigdy nie był.
Anyway, poczekamy, zobaczymy.
Wiem, że dla miłośników/koneserów mangi i anime, Ghost in the Shell to jedna z najważniejszych pozycji. Wiem również, że jeśli Nexon’owi nie uda się stworzyć dobrego MMORPG, to będzie to bolesna (i zapewne) kosztowna nauczka. Firma nabyła właś...