Next Tube

Witam was bardzo serdecznie, ja wraz kolegami z YouTube organizujemy fajny projekt o nazwie

NEXT TUBE,projekt ma na celu promowanie osób które mają talent do robienia filmików na YouTube a jakość ich filmików jest na wysokim poziomie.Naszym celem jest szukanie takich osób i pokazywanie ich prac w naszym projekcie,więcej informacji znajdziesz w filmiku dołączonym poniżej.Jeżeli chcesz nasz wspomóc udostępnij link do naszego materiału na swoim kanale lub wspomnij o naszej akcji w jednym ze swoich filmików.

]

http://www.youtube.com/watch?v=sJpaLJkJNto

HAHAHAHAHAHA... Z nieco ponad 300 widzami można strasznie wypromować każdego youtubera. Może najpierw sami się wypromujcie ;)

Od czegoś trzeba zacząć. Ciężko to zrozumieć ?

Śmieszne, nawet bardzo.. chcecie zarabiać na YT na osobach które już to robią bo same są dobre w tym >.> Stwórz coś własnego, innowacyjnego, a nie wrzucaj jak debil czyjeś filmiki i podpisuj to swoim logo, eh.

Sorry ale to się nie przyjmie. Razem macie 3.5k widzów co jest zdecydowanie za mało na wypromowanie kogokolwiek. Może dzięki wam będzie miał te 10-20 widzów więcej ale zapewne liczba wyświetleń filmików nie zwiększy się. Zresztą myślę że o wiele lepiej do czegoś dojść sam a nie być promowanym.

Jak zamierzacie kogokolwiek wypromować?

Proste, aczkolwiek bardzo ważne pytanie. Z tego co widzę nie macie za plecami żadnego sponsora ani niczego w tym stylu, więc podejrzewam że promocja ma opierać się na wrzucaniu opisu ich profili na waszym. Tylko jakim cudem konto z 332 subskrypcjami i maksymalnie 2350 odsłonami pojedynczego filmiku ma wypromować kogokolwiek? Ludzie, wasze ostatnie filmy obejrzało raptem po 11-16 osób! Nie milionów, nie tysięcy, tylko jakieś kilkanaście osób! I to są tygodniowe filmy! Jak zamierzacie zdobyć komukolwiek publikę, jeśli nie potraficie jej zapewnić sami sobie?

Jak dla mnie bardzo chybiony pomysł. I nie, @bertyne, tu nie chodzi o to że trzeba od czegoś zacząć. To zupełnie tak jak gdyby jakiś lokalny nowy club (czy tam bar) zaczął się reklamować za pomocą kompletnego no-life'a który całymi dniami siedzi w domu. Być może ktoś postanowi wpaść i zobaczyć, ale chyba większych efektów nie będzie, prawda?

Nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać :D

To bardzo fajny pomysł.Patrząc w przyszłość to może mieć sens.

@Damax: Jak widzę twój avatar to nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać.

.

To bardzo fajny pomysł.Patrząc w przyszłość to może mieć sens.@Damax: Jak widzę twój avatar to nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać.(Damax ma spoko avatar, odczep się ;_; ).

Nie, to nie ma sensu, aby kogoś wypromować trzeba mieć dosyć duża liczbę widzów, a nie kilkanaście.

Zacznijcie robić jakieś inne filmy, zbierzcie stabilną liczbę widzów, i potem to zróbcie, inaczej to nie wypali,

Zrzyna, Rock już kiedyś coś takiego robił, potom był ROJO, a teraz wy. I o dziwo ich projekty nazywały się chyba tak samo.

UP@

Nie wiedziałem, że rock i rojo zarezerwowali sobie robienie takich projektów...

@Top

Przy tak małej ilości widzów nie ma szans.

Hah sorry Hubi ale naprawde tutaj ludzie mają racje za cholere wam sie to nie uda hah :D

To bardzo fajny pomysł.Patrząc w przyszłość to może mieć sens.@Damax: Jak widzę twój avatar to nie wiem czy się z tego śmiać czy płakać..

Kochajmy oldskul

Miło mi że umiem wywołać na Twojej twarzy uśmiech synu ale ja Ci radzę jednak wracać grać w minecrafta z kolegami bo raczej tutaj nie zabłyśniesz razem ze swoim kolegą Xaorusiem :c

Nadal twierdzę że ten projekt to nawet głupszy od Xaorusia jest.

Moim zdaniem jesteście zwykłymi pasożytami. Dodając takie rzeczy na swój kanał wychodzi na to, że chcecie siebie wypromować, a nie "początkujących". Zróbcie coś swojego, własnego na sam początek co odniesie duży sukces, a może po tym zróbcie coś takiego. Bo tak to jest zwykłe nabijanie wyświetleń.

Śmieszne, nawet bardzo.. chcecie zarabiać na YT na osobach które już to robią bo same są dobre w tym >.> Stwórz coś własnego, innowacyjnego, a nie wrzucaj jak debil czyjeś filmiki i podpisuj to swoim logo, eh.

Chciałem dokładnie to samo napisać...

Ci co mają "talent" sami się wybiją, a wasz projekt wygląda mi po prostu na żerowanie na pracy innych żeby zarobić jakieś grosze za reklamy...

Witam was bardzo serdecznie, ja wraz kolegami z YouTube organizujemy fajny projekt o nazwie

NEXT TUBE,projekt ma na celu promowanie osób które mają talent do robienia filmików na YouTube a jakość ich filmików jest na wysokim poziomie.Naszym celem jest szukanie takich osób i pokazywanie ich prac w naszym projekcie,więcej informacji znajdziesz w filmiku dołączonym poniżej.Jeżeli chcesz nasz wspomóc udostępnij link do naszego materiału na swoim kanale lub wspomnij o naszej akcji w jednym ze swoich filmików.

]

http://www.youtube.com/watch?v=sJpaLJkJNto