Nfs Carbon Problem

Witam.

Ja piszę w sprawię gry Need For Speed Carbon mam wersję PL i gram od 2 dni przeszedłem już prawie wszystkie wyścigi został mi ostatni obszar (Czerwony jeśli ktoś grał będzie wiedział o co chodzi).Mój problem polega na zacięciu się gry gdy wyściguje się z bosem(szefem niebieskiej mafi) na niebieskiej mapce (przed ostatniej co jedzie Aston Martin'em, gdy wygram wszystkie 3 wyścigi ładuję się wiadomość i zacina grę i wyłącza(błąd wyskakuje i jedynie co mogę kliknąć to nie wysyłaj ;p) próbowałem grać już kilka razy ale za każdym razem to samo.

Co zrobić, pomóżcie.

Pozdrawiam

Wadliwy crack, wydało się że masz pirata. o_O

Tak, wiem co piszę, znam ten problem...

Hah;p nom mam pirata nie jestem człowiekiem który kupuje gry;p

Da rady coś z tym zrobić? bardzo mi zależy na skończeniu tej gry bo mnie wciągneła ;p

Witam.

1.Spróbuj zmienić cracka (ale przed tym save'y sobie gdzieś skopiuj tak dla bezpieczeństwa)

2. może masz spolszczenie które w pewnym momencie produkuje błąd

3. spróbuj uruchomić w trybie administratora

4. skopiuj save'y i przeinstaluj grę

5. poszukaj może save'a po tym etapi. (nie polecam bo nie zawsze moze nam sie podobac auto ktorym wlasciciel save'a jeździł)

Takie są moje pomysły. Może ktoś inny się jeszcze wypowie :)

Jedyna to chyba kupić oryginała.

No przecież nie napiszę Ci żebyś poszukał nowego cracka.

Ok dzięki chłopaki za pomoc ;p jutro spróbuje wszystkiego i napisze czy coś pomogło tymczasem dobranoc ;p

Na tym forum nie propagujemy piractwa :P

Tak jak QQi ten problem bug jest z winy cracka, po prostu po jakimś czasie wywala cię do pulpitu. Jedyna rada iść do sklepu i zakupić grę ;).

Powiem tak;p pomogło mi zmiana auta na mazdę zaraz po wyścigu przyszedł sms oczywiście w grze i musiałem usunać wiadomości bo jak klikałem enter to był ten crash.

Dziwne co nie?

Można zamknąć.

Dziękuje wszystkim za pomoc.

Witam.

Ja piszę w sprawię gry Need For Speed Carbon mam wersję PL i gram od 2 dni przeszedłem już prawie wszystkie wyścigi został mi ostatni obszar (Czerwony jeśli ktoś grał będzie wiedział o co chodzi).Mój problem polega na zacięciu się gry gdy wyściguje się z bosem(szefem niebieskiej mafi) na niebieskiej mapce (przed ostatniej co jedzie Aston Martin'em, gdy wygram wszystkie 3 wyścigi ładuję się wiadomość i zacina grę i wyłącza(błąd wyskakuje i jedynie co mogę kliknąć to nie wysyłaj ;p) próbowałem grać już kilka razy ale za każdym razem to samo.

Co zrobić, pomóżcie.

Pozdrawiam