NfS Undercover

Ostatnio wyszła nowa część gry Need for Speed: Undercover. Jest to już 12 gra NfS, autorzy porzucili pomysł z Pro Street o zwykłych legalnych wyścigach. Co myślicie na temat gry?

Ja osobiście w ogólnie nie gram w "ściganki", jakoś mnie to nie rusza. No nie licząc pierwszego Carmageddonu.

Moje zdanie jest następujące: Prawdziwy NFS skończył się na Most Wanted.

głupio mi ale zgadzam se z postem poowyzej , choc tak naprawde NFS:Porshe to najlepsza cześć

@up

Porshe mi jakoś w pamięci nie zostało, może dlatego ze miałem zj***na wersje że dźwięku nie miałem :mrgreen: :mrgreen:

Moim zdaniem najlepsza była underground 1. Czemu? Bo była czymś nowym, czymś od czego nie moglem się oderwać przez długi okres czasu, czymś co pamiętam i dobrze wspominam po dziś dzień, czego dokonała mało która gra ;)

Popisuję się pod powyższym ^_^ Fajnie mi się jeszcze w NFS2 grało, mimo że to nawet pełne 3D nie było.

Te starsze NfS do dziś mnie zadziwiają, dobrą passę zniszczył Pro Street. Carbon nie jest jeszcze aż tak zły, wręcz przeciwnie - jest super ale za krótki. Most Wanted - cały miesiąc grania :) A Undercover to świetne posunięcie twórców.

Mi się najbardziej podobał Underground 2. Pierwsza część w której można swobodnie jeździć po mieście.

Mi się najbardziej podobał Underground 2. Pierwsza część w której można swobodnie jeździć po mieście.

Ale w starszych częściach wcale nie było gorzej ;) Eh, ja tam w pamięci mam nfs hot pursuit 2, jedna z pierwszych gier na kompa, w tedy nawet nie wiedziałem że to NFs, a przynajmniej nie wiedziałem że jest to dobra znana gra ;)

Mi wogole seria N4S nie podchodzi... Nie lubie gier gdzie samochody sa poprostu niezniszczalne... nie licze stluczenia szyb :)

No ale N4S Underground wprowadzal cos nowego... tuning wizualny samochodow... spory plus dla tej gry... Niestety nie jestem tez zwolennikiem wizualnego tuningu :) Wole tuning silnika :)

Jedyna seria gier w ktora gralem i mi sie podobaly.. to Colin 2 i 4 no i seria TOCA :)

NFS sie skonczyl na Underground 2.

Agree, ale MW jeszcze dawało radę.. i ma u mnie plusa za pościgi ;]

NFS Undercover to jedno wielkie nieprozumienie. Szpanują tylko bajeranckimi samochodami. A po za tym nic szczególnego. Według mnie najlepszy jest Most Wanted. Bo ProStreet takie se. ja osobiście nie jestem za Undercover-em.

Jestem na NIE :ph34r:<_<-_-

Osobiście nie gram w "samochodówki", ale jak widziałem Nfs u kumpla to brało mnie na wymioty.

ale z negatywnych wrażeń???? :huh:

Ostatnio wyszła nowa część gry Need for Speed: Undercover. Jest to już 12 gra NfS, autorzy porzucili pomysł z Pro Street o zwykłych legalnych wyścigach. Co myślicie na temat gry?