NFS: World - czy coś innego?

Jak w temacie. Kusi mnie jakaś ściganka z życia wzięta.

Dużo słyszałem o NFS World, (dużo niemiłych rzeczy).

Ma jakiegoś konkurenta? Można się gdzieś pościgać i poczuć klimat?

Niestety NFS jest jedynym gigantem w racing mmo jes jeszcze ACR ale tam nic nie osiągniesz bez mikro płatności

W nfs jest to fajne że dzieciak za sianko rodziców kupi sobie super wózek ale nie oznacza to że będzie dawał nim rade jeździć na zakrętach (od czasu do czasu można wydać grosze na tą gre bo JAK DLA MNIE jest fajna)

Od niedawna zabezpieczenia na nielegalne oprogramowania (speed hack) poprawiły się

Czyli generalnie w miarę uczciwie można się poganiać tak?

No własnie bałem się trochę o te hacki :)

To tak.
Za igc kupisz mało samochodów, krew cie bedzie zalewala na wyscigach klasowych bo cheaterow jest tam najwiecej.
Od dawna nie było żadnej aktualizacji ( chyba w sierpniu tamtego roku była ostatnia).
Rotacji nie było juz chyba z mięsiąc.

Ale fajnie się gra i można zagrać parę wyścigów ze znajomymi, albo z klanem.

Czyli Lewarenie na dłuższą metę nie warto pytać?

Tak czy siak liznę, żeby samemu coś wiedzieć. No ale mimo wszystko mnie uspokoiliście trochę.

EDIT:

czy tam są jakieś płatne boosty typu: spychanie aut, powerupy, super moce na ulicy!?!?!??!

@up

Mozesz sobie boosty te oczywiscie dokupic, ale tez sa do wylosowania w kartach na koniec wyscigow i o ile pamietam sa w zestawach kart za IRC.

Pół biedy bracie. Zagrałem dwa wyścigi i (może miałem pecha) co drugi gracz miął jak mniemam cheata bo praktycznie znikał i kończył 3-4x szybciej ode mnie / tych co jeździli podobnie do mnie

Zerknąłem na autko i co? Bez tuningu , bez dodatków - nic. Jakim prawem więc ruszył z prędkością 100~ mph?

Ponadto liczyłem na realizm a nie super moce podczas wyścigu. Trochę to przykre.

No jak EA nie ma zamiaru nic robic w kierunku utylizacji cheaterow, to narazie Jest troszke lipa z tymi wyscigami. Moze na wiekszych lvl'ach sie cos zmieni :)

Przykre jest to , że nie ma konkurencji. ŻADNEJ wyścigówki mmo na bazie tuningu czterokołowców.

Do czasu wyjścia World of Speed lub The Crew, Need for Speed World jest najlepszą racing mmo na rynku - mimo swojej nadkruszonej reputacji.

Jak w temacie. Kusi mnie jakaś ściganka z życia wzięta.

Dużo słyszałem o NFS World, (dużo niemiłych rzeczy).

Ma jakiegoś konkurenta? Można się gdzieś pościgać i poczuć klimat?