NFS: World

Witam , nie jestem pewnien obecnych wymagań NFS: World a więc zapytam tutaj czy owa gra odpali przy kompie:

1024 Ram, Directx 9, 1.86 Ghz...(wiem że staby rasznie słabe , ale chcę brat nie podwędzał mi komputera do gier skoro ma swój złomek)

Głownie chodzi mi o dołączanie do wyścigu( prędkość załadowywania mapki wyścigo) i czy oczywiście wgl odpali :)

Prosiłbym o w miarę szybko i prawdziwą odpowiedź oraz z góry dzięki ProoKitt

Mi to dobrze działało na :

758ram

karcie 256mb

Intel Pentium 4 3Ghz

Nie wiem czy będzie. Zobacz.

Takie sa minimalne wymagania nfs world:

Windows XP (SP3)

• Procesor - Intel® Pentium® 4(HT) @2.4 GHz
  • Pamięć - 1.0 GB RAM
  • Dysk twardy - 2.0 GB
  • Karta graficzna - NVIDIA® GeForce® 6800, ATI Radeon™ X1300 lub Intel® GMA 950 (Lista obsługiwanych urządzeń znajduje się w punkcie "7. Rozwiązywanie problemów")
  • Karta dźwiękowa - zgodna z DirectX 8.1
  • DirectX - w wersji 9.0c
  • Połączenie sieciowe - sztywne łącze/DSL 128 kbps
  • Tryb wieloosobowy w sieci - sztywne łącze/DSL 512 kbps kablowe/DSL; 2-8 graczy
  • Urządzenia peryferyjne - klawiatura, mysz, obsługiwane kontrolery gier
  • Zalecane karty graficzne: ATI Radeon™ X1800 XT 512MB lub wyższe; NVIDIA® GeForce® 8600 GT 256MB lub wyższe.

Witam , nie jestem pewnien obecnych wymagań NFS: World a więc zapytam tutaj czy owa gra odpali przy kompie:

1024 Ram, Directx 9, 1.86 Ghz...(wiem że staby rasznie słabe , ale chcę brat nie podwędzał mi komputera do gier skoro ma swój złomek)

Głownie chodzi mi o dołączanie do wyścigu( prędkość załadowywania mapki wyścigo) i czy oczywiście wgl odpali :)

Prosiłbym o w miarę szybko i prawdziwą odpowiedź oraz z góry dzięki ProoKitt