Ten wkurzający, wręcz wk***iający problem zaczął się wczoraj. Włączam komputer, niby wszystko działa, wszystko ok, ale coś trzeba robić, więc włączam Firefoxa i tutaj się zaczyna. Laptop przestaje pracować, zawiesza się, muszę go wyłączyć poprzez wciśnięcie guzika na laptopie. I tak się dzieje za każdym razem, gdy coś kliknę, cokolwiek. Teraz włączyłem w trybie awaryjnym, tylko tak wszystko działa. Wiecie co zrobić?
Nic nie można zrobić
Wirusa może masz?
A możesz zeskanować kompa? Tak jak wyżej, to może być jakieś choróbsko. ;/
Ja tak kiedyś miałem jak włożyłem płytke z windem do lapka i pliki mi się jakieś popsuły. Pomogła kopia zapasowa.
Ja miałem tak w Dell inspiron. Format pomógł
ale CPU sie na 100% zużywa? Przeinstaluj system? Pomogło mi
Wirus,dziwny proces zawieszający kompa powodów może być masa.
Spróbuj w trybie awaryjnym cofnąć system.
Cofnij system lub w ostateczności zrób formata.
Witam. Nie podałeś jeszcze jaki system operacyjny. Ja kiedyś miałem identyczną przypadłość na firefoxie pod systemem Vista. Czytałem na jakichś forach, że pod Vistą chodzą dobrze tylko stare firefoxy bo nowsze mają jakiś konflikt i taki starszy własnie wówczas zainstalowałem w wersji angielskiej i wtedy problemy ustały. Ale to było dawno temu i do tego czasu mogli poprawić firefoxa. Nie mniej jednak możliwe, iż chodzi właśnie o tą przypadłość.
Pozdrawiam
Sprawdź czy laptop nie jest zabrudzony kurzem. Rozkręć go i przeczyść sprężonym powietrzem. Jeśli problem nie ustąpi, uruchom system awaryjnie z dostępem do internetu, przeskanuj go antywirusem i zainstaluj program ComboFix.
Ten wkurzający, wręcz wk***iający problem zaczął się wczoraj. Włączam komputer, niby wszystko działa, wszystko ok, ale coś trzeba robić, więc włączam Firefoxa i tutaj się zaczyna. Laptop przestaje pracować, zawiesza się, muszę go wyłączyć poprzez wciśnięcie guzika na laptopie. I tak się dzieje za każdym razem, gdy coś kliknę, cokolwiek. Teraz włączyłem w trybie awaryjnym, tylko tak wszystko działa. Wiecie co zrobić?