Nick na youtube

Cześć, założyłem dzisiaj konto na YouTube i nie mogę wybrać nicku. Podczas gdy dodaje komentarz, na moim kanale itd. widnieje moje imię i nazwisko. Czy ktoś wie jak zrobić by był nick ? Z góry dzięki za pomoc ;)

Przepraszam za double post, ale do tej pory nikt mi nie pomógł, ani nie znalazłem odpowiedzi, a temat przestał być odwiedzany.

Ja jak zakładałem 3 dni temu konto to po prawej na górze gdzie widnieje twój mail, po rozwinięciu nacisnąłem mój kanał i pod tym zdaniem "skonfiguruj nazwę użytkownika i kanał youtube" była ramka gdzie wybierałem nick.

Dokładnie jak kolega wyżej, konto yt jest przypisane do konta z gmaila, po prostu musisz zmienić imię i nazwisko z maila na takie jakie chcesz aby się wyświetlało. Wejdź w ten link, kliknij na Twoje imię i nazwisko, i zmień swoją nazwę.

Cześć, założyłem dzisiaj konto na YouTube i nie mogę wybrać nicku. Podczas gdy dodaje komentarz, na moim kanale itd. widnieje moje imię i nazwisko. Czy ktoś wie jak zrobić by był nick ? Z góry dzięki za pomoc ;)