Hej. Mysle nad jakies fajnym nickiem takim oryginalnym ale mi jakos nie idzie. Znacie jakies fajne??
Nicki
Hmmm.. Wiem że na necie są jakieś creatory.. czy coś, zaraz jak znajdę dam linka.
@PS
Mój problem taki że nie mam w co grać hehe..
@Edit.
Daje linki o których mówiłem:
ja gram w metina od ponad roku i nie moge sie z nim roztac potrzebuje nicku dla faceta ninji
mati-48 jak szukasz fajnej nazwy dla postaci w grze to radze ci poszukac w internecie imion np. elfów albo orków czasami jakies fajne sie trafi
Ja naprzykład szukając nicka do Shaiya znalazlem taki nick powiązany z moim pseudonimem z gier:
Pseudo: Aldaris
Nick: Altharis
Zbyt wielkiej różnicy nie ma ;p
Możesz też szukać nicków na inne sposoby np. połączyć imie z czymś ulubionym albo czymś co lubisz np. lubie grać w StarCrafta Protossami a na imie mam Tomek...
Wezmy z Protoss ( rasa w SC ) "Pro" i połączmy na przyklad z częścią imienia np. Tom.
I co wychodzi ??
ProTom
Mam nadzieje że w jakiś sposób ci pomogłem i ze podsunąłem ci jakiś sposób na wymyślanie nicków :mrgreen:
//Regulamin, punkt 5.1. - ostrzeżenie - Mr. Hania
Mój ostatni ciekawy nick z Phoenix Dynasty która to gra niestety mnie zmęczyła.
Ziuuuuuuu
Nie pomyliłeś się,Ziuuuuuuuu,z 8 u.
Bardzo ładnie i orginalnie,możesz użyć jak chcesz. :-D
Tak na serio,naprawdę możesz użyć i nie myśl nad tym,pomysł sam wcześniej czy później przyjdzie.
Odradzam tylko dodawanie PL do nicku.
. Wiem że wiekszosc z was ma po 15 lat , ksiązki to strata czasu jak sie ma internet, a papierkowe RPG są du d.... bo niema w nich grafiki., ale to właśnie przez takie podejscie muscie sobie szukać nicka na necie bo wyobrazni juz brak.Przeciez nie ciezko wymyslic chocby elfickie imie , najprostsza metoda dodać -ion na koncu a z przodu co sie chce np: Tylion , Ophelion( ale nie gdefhion chociaż brzmi intrygująco
).To samo z imionami ludzkimi /krasnoludzkimi które mozna łatwo porzez krótkie imie i dodanie do niego okreslenia np: DainIronHand(moja postac z l2:P),TrumTheEvilSlayer czy TianLightShield. Co do postaci orkowych badz innych nacji barbarzynskich tak naprawde można dac byle jaki zlepek literowy ale ja preferuje przy taklich postaciach okreslenie nickiem jakby ich umiejetnosci bez specjalnego imienia np wojownik: BoneBreaker, StoneCrusher lub szaman: SinEater,SoulBreaker. Taką metodą można szybko znaleśc klimatyczne imie zbytnio sie nie wysilając i nie tworząc nap GUndulf ,legollos czy Aragorn 237
Kolejnym źródłem imion postaci to książki, gry rpg filmy jednak tu ciężko znaleźc postać nieoklepaną. Ostatni rodzaj to imiona do gier dziejących sie w Azji. Niema z tym wielkiego problemu bo przeciez mozna zastoswac kazdy z powyzszych schematów lub imiona azjatyckie chocby wymyslone np : ChangSong , ZhuLi lub dowolne imie azjatyckie w raz z okresleniem profesji( tu przykład dla kolegi od ninja w metin2): ZhaoSilentKnife
To by było na tyle, mam nadzieje że to komus sie przyda:P
//2 błędy ortograficzne, jedziesz po bandzie - Mr. Hania
A dla mnie ten temat jest pozbawiony miejsca i bytu.... Takie typowe i proste nabicie posta odnosnie nickow... Ja nie kumam... nie uwazam sie za MENSA ale nigdy nie mialem problemow z znalezieniem fajnego nicka dla siebie.... Beton na maxa...
Zamykam ten burdel bo to nie ma rąk ani nóg - zresztą autor dostał to co chciał... - Close
Hej. Mysle nad jakies fajnym nickiem takim oryginalnym ale mi jakos nie idzie. Znacie jakies fajne??