Nidalee Wiedźma

Witajcie! Od kilku dni rozglądam się wszędzie za kodem na Nidalee Wiedźmę która była dostępna na Halloween. Ma ktoś? Chętnie odkupię przez allegro.

Mam szansę uzyskania go od riotu? Pisałam do niech przedwczoraj, jestem stałą klientką jeżeli chodzi o RP, gram u nich 2,5 roku. Jest szansa że pozwolą mi odkupić go od siebie?

Ostatnie pytanie, słyszałam pogłoski o Nidalee Legendary Skin - to prawda?

Myślę, że nie da się odkupić. Kodu raczej nigdzie nie dastaniesz, a co Legendary skina, to wątpię...

Wiedźma Nidalee jest dostępna do kupienia tylko w czasie Helloween.

W najbliższym czasie nie będzie legendary skina dla Nidalee. Za to będzie LEGENDARNY SKIN dla Udyra na co zasłużył.

"Pisałam do niech przedwczoraj, jestem stałą klientką jeżeli chodzi o RP, gram u nich 2,5 roku. Jest szansa że pozwolą mi odkupić go od siebie?"

I co z tego? Myślisz , że jak kupujesz rp to jesteś lepsza? Nie wydaje mi się. To gra f2p więc jeśli płacisz to nic nie dostaniesz od tak. Tylko skiny i inne patenty ale to trzeba samemu kupić. Poza tym jeśli jesteś stała klientką jeśli chodzi o RP to czemu nie kupiłaś tego skina w Hallowen? Nie miałaś wtedy rp? Ale to przeczy twoim założeniom!

W cabalu jak wydalem troche wiecej kasy, to jak zhackowali mi konto to odpowiedz na ticket w ciagu tygodnia, znajomi czekali nawet i miesiac :P

@Frosty

Gratuluję twojej odpowiedzi która wiąże się w 100% z tematem.

Nie da rady, tylko w Halloween mozna nabyc takie skiny. Pewnie w tegoroczne Halloween bedziesz mogla kupic znow ; p

Nie będzie mogła. To jest Lagency skin więc tylko raz można kupić i bardzo mała szansa , że kiedyś się jeszcze pojawi.

Misiael widzę prowokator... nie uważam się za lepszą ponieważ stać mnie na RP. wtedy nie kupiłam ponieważ nie grałam Nidalee. Zobaczymy jak odpiszą na Ticket, nie to mówi się trudno. Temat można zamknąć

Nie masz na co czekać. Oleją zapytanie od razu jak zobaczą, że ktoś prosi o skina.

Misiael widzę prowokator... nie uważam się za lepszą ponieważ stać mnie na RP. wtedy nie kupiłam ponieważ nie grałam Nidalee. Zobaczymy jak odpiszą na Ticket, nie to mówi się trudno. Temat można zamknąć

Prowokator? Nie. Po prostu nie toleruje tak idiotycznych tematów.

Witajcie! Od kilku dni rozglądam się wszędzie za kodem na Nidalee Wiedźmę która była dostępna na Halloween. Ma ktoś? Chętnie odkupię przez allegro.

Mam szansę uzyskania go od riotu? Pisałam do niech przedwczoraj, jestem stałą klientką jeżeli chodzi o RP, gram u nich 2,5 roku. Jest szansa że pozwolą mi odkupić go od siebie?

Ostatnie pytanie, słyszałam pogłoski o Nidalee Legendary Skin - to prawda?