Nie chcę kota w worku

Cześć

Niestety TESO nie posiada triala ani guest passa. Zastanawiam się nad zakupem, ale nie mam zamiaru kupować czegoś co może mi kompletnie nie przypaść do gustu lub w ogóle nie zadziałać.

Czy istnieje jakiś tymczasowy klucz, który mogę gdzieś dostać? Albo może ktoś kto nie gra za dużo (żeby mu nic nie zepsuć), byłby w stanie na 2 dni zmienić hasło i pożyczyć na chwilę konto?

Bez obrazy kolego, ale rejestrujesz się dziś na forum i prosisz żeby ktoś dał Ci dostęp do swojego konta w grze, za którą trzeba zapłacić? Powodzenia. Co do tematu, żaden tymczasowy klucz nie istnieje.

Nic takiego nie istnieje.

Najlepiej poogladac sobie gameplay'e, STREAM'y, poczytać opinie i wtedy kupić. Naprawdę, 35 złotych to smieszna kwota. Chyba nie bedziesz zalowac, nawet jesli ESO Ci sie nie spodoba.

Nie ma żadnego triala. Możesz tylko liczyć na to, że kiedyś może zrobią free weekend.

Szkoda, ale dzięki za odpowiedzi.

Cześć

Niestety TESO nie posiada triala ani guest passa. Zastanawiam się nad zakupem, ale nie mam zamiaru kupować czegoś co może mi kompletnie nie przypaść do gustu lub w ogóle nie zadziałać.

Czy istnieje jakiś tymczasowy klucz, który mogę gdzieś dostać? Albo może ktoś kto nie gra za dużo (żeby mu nic nie zepsuć), byłby w stanie na 2 dni zmienić hasło i pożyczyć na chwilę konto?