Nie da się grać... pomocy

Wiecie może o co chodzi? Mam dobry komputer i szybki internet a gdy loguje się włączam gre wybieram postać i daje start to po wybraniu serwera muszę czekać 10 minut po czym albo włącza się wczytywanie albo wyłącza się gra [loteria]. Gdy już pasek wczytywania jest w pełni załadowany czekam kolejne 10 minut po czym gdy wejde do gry nie widze NPC nie mogę robić qestów i laguje strasznie.

Ktoś miał coś takiego? Ratunku..

Wszyscy grają nikt nie czyta

Czyta czyta, napisz może coś o swoim kompie.

Ja mam inny problem, chcę pobrać grę, ale podczas pobierania jest błąd i przestaje pobierać --,--.

@up normalne, najlepiej pobieraj partami, az do skutku, albo torrentami

Mam dobry komputer i szybki internet

Dane, dane, dane! Konkrety prosimy :)

Ja całego clienta C9 ściągałem programem FreeDownloadManager... Wszystko pięknie się sciągneło i gram:p

A tak do problemu... Masz syfa na kompie? Źle Ci sie pobralo?

Tak jak wyżej... Podaj sprzęt jaki masz konkretnie...

Urtrax pewnie jak wejdziesz to niebieski ekran co? ;p W launcherze zmień grafikę na mniejszą. Ja też to miałem ale dałem małą i działa prawie bezlagowo (wiadomo ludu dużo w grze to czasem lagi muszą być :/ )

Raczej powinien sciagnac nowego clienta i zainstalowac jeszcze raz. Choc z drugiej strony jesli by mu sie zle sciagna client to by mu sie nawet instalacja nie wlaczyla lub nie zainstalowalo by sie

Wiecie może o co chodzi? Mam dobry komputer i szybki internet a gdy loguje się włączam gre wybieram postać i daje start to po wybraniu serwera muszę czekać 10 minut po czym albo włącza się wczytywanie albo wyłącza się gra [loteria]. Gdy już pasek wczytywania jest w pełni załadowany czekam kolejne 10 minut po czym gdy wejde do gry nie widze NPC nie mogę robić qestów i laguje strasznie.

Ktoś miał coś takiego? Ratunku..

Wszyscy grają nikt nie czyta