Nie da sie zalogować

Mam problem. Ściągnałem, spatchowałem, załączyłem, loguje sie i pisze mi: You are outside IAH's service region. Please register your IP at the website or launcher page if you are an IAHGamer. nie wiem o co chodzi. na stronie sie zalogowałem i kliknałem register ip na stronie IAH pisze ze gra jest activited.

Mam problem. Ściągnałem, spatchowałem, załączyłem, loguje sie i pisze mi: You are outside IAH's service region. Please register your IP at the website or launcher page if you are an IAHGamer. nie wiem o co chodzi. na stronie sie zalogowałem i kliknałem register ip na stronie IAH pisze ze gra jest activited.

Nie możesz grac na IAH przez region,pisze ze możesz zarejestrować adres IP na stronie.

Nie graj na IAH tylko na www.gpotato.eu chyba ze lubisz lagi

1. aha dzieki

2. zas trza sciagnac instalke

3. ten kretyn co napisal na stronie ze adres to niech to zmieni

i oswiec mnie ktos czemu jak sie rejestruje i po 1step klikam submit wyskakuje mi jakis error???

Czekaj, już Ci mówię, tylko pójdę po szklaną kulę bo fusy się skończyły...

Co to znaczy "jakiś error" ? ?

EDYTUJ POSTY!!!! Nie pisz jednego pod drugim..